Închide

Ce vrei să cauți?

referendum: intre doua rele

… e trist cand trebuie sa alegi intre doua rele.

bucuria natanga nu-si are rostul. ne-am bucurat si in 1996 cand emil constantinescu si alianta lui au castigat alegerile. si ce dezastru a fost dupa aceea: un presedinte slab si caraghios si niste guverne-caricatura in performante.

cateva observatii:

– partidele anti-basescu sunt obraznice cand ii transforma pe cei absenti la vot in antibasescieni. de unde pana unde? daca erau de acord cu ansamblul folcloric geaona-tariceanu-iliescu-vadim-voiculescu ( ce adunatura !) absenteistii ar fi votat pentru acesta! punct!

– culegem si cativa morti poltitic:

psd cu al sau presedinte de onoare, un stalinist uitat de istorie pe pamant, care-si trage de sfori pupilul submediocru pe care de altfel l-a si caracterizat drept prostanac. vom asista ca la meci la razboiul intestin care va incepe de luni. Rezultatul: partidul nu va mai fi votat intr-adevar decat de prostanaci, de acei handicapati care asteapta pomana de la stat in timp ce isi beau ultimii bani de paine prin carciumile de la tara.

pnl: va urma soarta pntcd. are un presedinte relativ civilizat in comportament dar lipsit de vlaga si nu cu mult mai istet decat geoana. plus ca asocierea cu patriciu ii aduce numai prejudicii in ochii electoratului. plus ca acest guvern e dezastruos prin ministrii sai de la externe (vezi tigania cu voturile romanilor din italia si spania), invatamant, justitie, sanatate

nu e nicio bucurie in aceste evolutii previzibile. sa nu ai alternativa decat basescu e trist. si mai trist ar fi ca basescu sa faca atat de multe greseli incat sa ne trezim dupa urmatoarele elegeri cu un alt constantinescu, cu o voce la fel de pitigaiata si o performanta politica pe masura glasului.  

 

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Sunt perfect de-acord ca e o obraznicie sa transformi absentii in antibasescieni. Dar la fel de obraznic e sa-i transformi in probasescieni, sau sa declari plin de emfaza „poporul il vrea pe Basescu”.

  2. PS: absentii nu sunt nici pro, nici contra. la nivel declarativ, ei n-au parere acum. iar cand (si daca) o vor avea, nu stie absolut nimeni care va fi ea. poate fi anti sau pro Base, in egala masura.

Adaugă comentariu