Închide

Ce vrei să cauți?

cum ne saraceste criza

„Ganditi-va ca aveati o casa care valora acum un an 150.000 de euro. Acum face 100.000 de euro. Aveati o actiune care facea 0,5000 lei, iar vineri ajunsese la 0,1450 de lei. Averea voastra a disparut. Un anonim v-a luat-o.  Pe cine sa dai vina? Cui sa-i iei gatul?”

de aici

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. eu pot sa spun doar cum „ma va imbogati” criza. daca acum un an casa respectiva valora 150.000 de euro, nu-mi permiteam sa-mi fac un credit pentru a o cumpara. nu-mi permit nici acum la 100.000 de euro. dar cu siguranta o sa mi-o permit in jumatate de an, cand aceasta casa va ajunge la valoarea ei reala, undeva la 70.000 de euro.

  2. dani: un punct de vedere interesant si perfect valabil 🙂 in cazul acesta

  3. Din moment ce nu am nici casa de 150.000 de euri si nici actiuni (cupoanele investite cu multa incredere la Comcereal ca, deh, eram odata granarul europei, de mult nu mai valoreaza nimic), nu ma simt mai sarac ca ieri, ca saptamana trecuta sau ca de cand ma stiu. Asta nu inseamna ca daca se scumpesc utilitatile si hrana, ca raspuns la cresterile astea salariale si pensionare electorale, nu ma va afecta criza (romaneasca).

  4. Sincer in calitatea de student la medicina in an mare fara casa , fara masa , fara … ), si dupa ce vezi prin ce tracea bolnavul intr un spital in romania zi de zi ,criza mondiala economica,si nu vreau sa te supar, mi separe un subiect pueril . VIZITATI BLOGUL MEU http://abcmovietrailer.blogspot.com/

Adaugă comentariu