Închide

Ce vrei să cauți?

sa trecem la treaba: mini-reportaj video de la CES las vegas (I)

bun. astazi s-a deschis Consumer Electronics Show. a venit timpul asadar sa ma tin de cuvant si sa postez mici inregistrari video, cu minunile tehnolgice de aici.
am trecut telefonul LG Renoir cu camera de 8 megapixeli pe inregistrare la rezolutie maxima si am pornit la treaba, incurajat de faptul ca inregistrarea de ieri cu Steve Ballmer a avut, in primele 20 de ore, 5.700 de vizualizari.
important: daca va tine “teava”, selectati pe youtube “watch in high quality”, pentru a vedea de ce e in stare camera unui telefon mobil 🙂
asta in conditiile in care, automat, la urcarea pe youtube, clipul mai pierde din calitate.

sa incepem, mai intai cu unele mai cuminti, asa pentru incalzire:

1. la intrare am fost intampinant de un grup de ecologisti. odata cu trecerea la televiziunea digitala peste o luna, in america milioane de televizoare vechi vor fi aruncate la gunoi sau incinerate, ceea ce inseamna un dezastru pentru mediu. grupul cere producatorilor de electronice sa ia inapoi televizoarele vechi si sa le recicleze pentru ca acestea sa nu devina “toxic tv zombie”. filmul:

2. LG a montat la intrare un centru de reincarcare gratuita a telefoanelor. se poarta ecologia, astfel incat energia necesara este luata de la soare si vant. filmul:

inainte de chestiile hot, sa va arat un pic imprejurimile CES-ului:

vom comanda televizoarele si computerele viitorului prin gesturi? este posibil! Toshiba a prezentat prototipul “motion interface”. un senzor si un soft de recunoastere a miscarilor permit minunile acestea:

la CES nu vin numai companii ultrasofisticate. de pilda, cea din filmul de mai jos prezinta la targ o jucarie: un sistem de curse de masinute telecomandate, care incape in cutia pe care o vedeti in primele imagini:

de ce va fi in stare noul Windows 7 ( pe care puteti sa-l descarcati gratuit incepand de astazi)  instalat pe un laptop sau desktop cu ecran tactil:

alaturi de tot felul de electronice evoluate, Panasonic a prezentat si o noua generatie de fotolii care fac masaj. detecteaza zonele tensionate ale corpului, insista in aceste puncte si fac o treaba extraordinara. uitati-va la fata acestui jurnalist extenuat de cat a alergat pe la standuri:

 
domnisoara care urmeaza prezenta la targ o solutie electronica cat se poate de serioasa de securizare a soselelor:

vreti si niste masini tunate audio? sunt din belsug la CES. Nu va lasati derutati de primele imagini 🙂 sunt inregistrate chiar la CES, si nu in alta zona a las vegasului:

ma mai duc si maine, asa ca stati aproape.
inregistrari video facute cu LG Renoir

Articole populare Ultima luna

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    Se pare ca ai cam uitat ca invatatoarea a spus ca propozitiile incep cu litera mare. Textul e greu de urmarit, nu-ti bate joc de cititori chinuindu-le ochii si creierii!

    Multam pentru reportaj!

  2. De la Oradea, nu pot sa-ti spun decat…Bravo! si..inca ceva…Mai vrem!
    Mini reportajele si imaginile sunt foarte interesante.
    Multumim.

  3. multumim pentru video-uri si review! meriti sa vezi ce-i pe-acolo!

    cheers

  4. telefonul asta face o treaba foarte buna. sunt surprins

  5. #5 Comentariu nou

    Foarte interesant, ma faci sa-mi doresc din ce in ce mai mult sa ajung in America si mai ales la un show ca CES.

Adaugă comentariu