Închide

Ce vrei să cauți?

Gata, am plecat!

1) Mi-au sosit  Ultimate Ears.  Sunt un gen de Bentley al chestiilor de bagat in urechi. Firma producatoare, apartinand de Logitech, livreaza casti  de scena, lucrate manual, pentru o groaza de rockeri celebri.

casti Ultimate Ears

Sunetul e fantastic,  e cam si cum ai fi pe stadion la concert. Obtureaza orice alt zgomot venit din exterior. N-au nicio legatura cu ce am folosit pana acum, inclusiv cu cele Sony, pe care am dat o caruta de bani. Totul e sa nu surzesc in perioada urmatoare.  (Multumesc C & T.)

2) In urmatoarea luna ma voi apuca sa folosesc un iPhone 3GS. Desi  Blackberry Bold pe care il am acum functioneaza impecabil si e cel mai bun birou mobil pe care l-am avut vreodata. Si desi o sa oripilez niste prieteni. Pur si simplu, vreau sa vad cum functioneaza si de ce e in stare iPhone  3GS. Gresesc?

3) Pana atunci, pe abonamentul de Vodafone, ma voi juca cu HTC Magic bazat pe Android de la Google. Ma simt familiar cu tot ce inseamna HTC plus Android, de cand i-am cunoscut pe taiwanezii producatori si am vazut ce hotarati sunt. 
Un review decent gasiti la maestru Vali Birzoi.

4) Dupa 15  ani de utilizare PC & Windows, ma ambitionez sa ma prind cum e cu MacOS pe un MacBook Air, usor ca un fulg, dar care mi-a albit barba cat am fost cu bloggerii in delta, la Anonimul.

5) In saptamana care a trecut, am mers zilnic intr-un spital din Bucuresti. Spitalul e o lectie buna pentru cei chinuiti de nemultumiri. Sa parcurgi culoare mirosind vag a urina, sange si medicamente, sa vezi oameni care se agata de orice speranta si care se concentreaza pe trupurile lor macinate de boli, ei bine asta te face sa treci peste micile si banalele tale nefericiri/plictiseli. Pe o alee a spitalului, cineva m-a intrebat “unde e oncologia?”. M-am simtit fericit ca nu stiam…

6) Sper ca de miercuri, timp de vreo zece zile, sa fiu cat se poate de offline: ca in orice concediu din ultimii ani, voi pleca cu rucsacul in spate, calatorind cu trenul, microbuzul, caruta, taxiul, camionul de ocazie prin Romania.  E perfect sa cunosti oameni “mai” obisnuiti, care au nitel alt sistem de valori decat bucurestenii. Face bine la cap.

7) Dupa numarul de telefoane pe care le-am primit zilele astea, se pare ca va fi multa treaba pe online in toamna asta. Pacat ca piata ramane minuscula 🙂
Hai, spor, poate ne mai citim pe Twitter.

Articole populare Ultima luna

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. Iti urez concediu placut si odihnitor..

  2. #2 Comentariu nou

    suna tare bine castile alea. dar la 190 de dolari fara taxe… parca nu sunt cele mai accesibile. te invidiez oricum, folosesc zilnic castile si stiu ce inseamna sa fie bune (da, si eu am dat o caciula de bani pe castile sony – sunt multumit de ele, dar se poate mai bine.)

    a, si daca tot te apuci de utilizat 3GS, atunci e normal sa incerci si un MacBookAir!

    concediu placut!

  3. Csabi: salut, ma descurc acum cu Air-ul 🙂 multzam, oricum

  4. #4 Comentariu nou

    Salut. A trecut ceva vreme de cand mai faceam cate ceva pentru go4it 😉 De ce ti-a facut peri albi Air-ul? Am si eu unul si cred ca te pot ajuta cu una-alta :p

    Csabi

Adaugă comentariu