Închide

Ce vrei să cauți?

Cum sa setezi Controlul Parental in Bitdefender 2012

Foarte multi parinti sunt ingrijorati pentru ca ai lor copii stau foarte mult pe Internet si viziteaza site-uri nepotrivite.
Solutia pentru a tine lucrurile sub control este foarte simpla, daca pe computer este instalata solutia de securitate Bitdefender Total Security 2012.
(In caz ca progenitura reuseste totusi sa treaca de acest sistem de protectie, dupa ce l-ai setat cu atentie,  desi e 99,99% exclus, nu-i nici un necaz, inseamna ca pustiul e un geniu si trebuie sa-i trimiti CV-ul pe adresa lui Mark Zuckerberg sau a lui Larry Page). 

Primul pas: activarea functiei de Control Parental.

Bitdefender control parental

Dupa cum vedeti, controlul parental poate fi setat pe conturile dorite si pe diverse niveluri de securitate.
In cazul nostru, am activat, in calitate de administrator, contul din dreapta, setand varsta utilizatorului intre 14-17 ani.
Odata ce a „aflat” cati ani are utilizatorului, Bitdefender selecteaza automat categoriile de site-uri nepotrivite si interzice accesul:

Bitdefender control parental1
Cum puteti fi niste parinti cu adevarat sadici?
De exemplu, doriti sa restrictionam accesul copilului la net intre anumite ore. Este foarte simplu: in interfata care arata ca un orar scolar selectati cu rosu intervalele in care accesul al web (retea) este oprit.

Bitdefender acces retea
In cazul nostru, am restrictionat accesul la retea intre orele 19.00 si 10.00 si intre 12.00 si 17.00 seara.
De asemenea, pot fi selectate site-urile la care user-ul are sau nu acces, prin tastarea URL-urilor in fereastra dedicata:

Bitdefender restrictionare
La fel de simplu este sa interzici accesul, total sau dupa un anumit program, la aplicatii instalate in computer, cum ar fi jocurile:

Bitdefender resctrictionare
Toate aceste setari pot fi facute si de la distanta, prin Remote Parental Control, cu conditia ca si celalalt calculator sa aiba instalata o solutie de securitate Bitdefender.
Bitdefender Total Security si Bitdefender Internet Security pot fi descarcate si testate gratuit.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu