Închide

Ce vrei să cauți?

Doi executivi de top Facebook vin la Bucuresti

facebookAproximativ  40% din populatia lumii cu acces la Internet are cont pe Facebook, iar in Romania, aproape 50%.

Doi dintre managerii  de vanzari ai Facebook – Rob Kiely, Account Manager Europe Middle East & Africa, Global Marketing Solutions, si Alessandro Petrilli, Central Eastern Europe Middle East & Africa Client Partner, Global Marketing Solutions, vor veni la Bucuresti pe 20 martie pentru a vorbi despre cea mai de succes retea sociala din Romania (4,4 milioane de conturi active) si din lume (peste 845 de milioane de conturi active).

Cei doi oficiali vor vorbi si vor raspunde la intrebari ca invitati la probabil cea mai importanta conferinta despre Facebook in Romania, AllThingsFaceboook (Hotel Crowne Plaza).

Rob Kiely lucreaza in online marketing din 2005 si are o bogata experienta cu branduri si agentii cunoscute. A lucrat la Google in Dublin, iar de curand s-a alaturat echipei de Global Marketing Solutions de la Facebook.

Alessandro Petrili a venit la Facebook in martie 2010 iar acum se ocupa cu dezvoltarea strategiei de vanzari pe Europa Centrala si de Est si Orientul Mijlociu. Si-a inceput cariera la Bacardi in functia de Consultant de vanzari, si a continuat ca Business Sales Supervisor la Vodafone Italia. De asemenea, in anii ce au urmat a fost raspunzator de echipele de vanzari de la companii precum Sony Ericsson, GAM si IBM.

Evenimentul se adreseaza profesionistilor in marketing din companii si agentii interactive si new media si este organizat de Evensys in colaborare cu Thinkdigital si Republika Interactive.
Pentru mai multe detalii legate de eveniment, intrati pe  www.allthingsfacebook.ro.

Biletul de participare costa 195 euro + TVA/persoana si se acorda o reducere de 10% pentru grupuri din aceeasi organizatie.

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu