Închide

Ce vrei să cauți?

Galaxy 11. Ce de bani are Samsung!

Samsung Mysterious guys 3

La ultimele meciuri pe teren propriu ale Chelsea, Bayern Munchen și Juventus au apărut în tribune 11 personaje misterioase (foto).

Este unul dintre elementele de teasing la noua campanie internațională de marketing a Samsung, GALAXY 11, desfășurată pe mai multe platforme.

GALAXY 11 va fi cea mai bună echipă de fotbal din lume, alcătuită de Franz Beckenbauer din 11 jucători de top internaționali, ale căror nume vor fi dezvăluite pe rând în lunile următoare (primul, pe 11 noiembrie).
Echipa va juca fotbal cu extratereștii 🙂

Beckenbauer apare deja într-un clip GALAXY 11, care a devenit viral: 1,6 milioane vizualizări în 5 zile.

Începând cu 21 octombrie, fanii fotbalului din întreaga lume au folosit cu entuziasm rețelele sociale pentru a discuta despre sensul Cercurilor Misterioase și hashtag-ul #WinnerTakesEarth care apare în locuri emblematice, inclusiv Muntele Sugarloaf din Rio de Janeiro, pe panouri în piata Times Square din New York și pe terenurile de fotbal de la Mlaștinile Hackney din Londra.

Samsung pune la dispoziția fanilor mai multe canale online care le vor permite acestora să urmărească și să participe la călătoria echipei GALAXY 11. Pentru a afla mai multe, fanii pot vizita:

Profitul operațional în Q3 2013 al Samsung a depășit 9 miliarde de dolari, în creștere cu 26% față de aceeași perioadă a anului trecut.

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Conform ASYMCO, Samsung are un buget de publicitate mai mare decat Coca Cola sau Microsoft
    http://www.asymco.com/2013/11/04/do-ads-work-the-ad-budgets-of-various-companies/

  2. #2 Comentariu nou

    Primul jucator: Messi

Adaugă comentariu