Închide

Ce vrei să cauți?

Citește înainte de a mai comite vreun clip video

Cred că nicio companie nu ar mai trebui să cheltuiască bani cu crearea de clipuri video înainte de a studia cele 100 de pagini ale The Creator Playbook for Brands, studiu publicat zilele acestea de Google/Youtube.

Adevărul este că trăim într-o frustrare continuă: auzim pe la toate colțurile că „video este viitorul”, vedem statistici cu creșteri mari ale consumului de video online.
Dar foarte, foarte rar clipurile autohotone create in house sau de către agenții pentru promovarea brandurilor au succes.
(Eu sunt ultimul care ar trebui să vorbească despre asta, pentru că în ultimii cinci ani am avut niște eșecuri perfecte în domeniu.)

creator content for playbook

Nu-mi dau seama dacă The Creator Playbook for Brands este formula magică de succes în video marketing content, însă este un îndrumar inteligibil, bine structurat, cu avantajul unor studii de caz accesibile (clipuri cu milioane de vizualizări și zeci de mii de like-uri) prin coduri QR.

creator playbook for brands

Oricum, are calitatea de a face ordine în minte. The Creator Playbook for Brands poate fi descărcat de aici.

Google aplică deja ceea ce îi învață pe alții să facă
Youtube a lansat o invitație ieri, pe blogul său oficial, și îi pune pe utilizatori la treabă:

youtube new trends

M-am uitat pe Twitter și deja ideile de viral #newtrends trimise de utilizatori sunt numeroase.
În fine, postez și clipul care explică ce și cum (e descurajantă infantilizarea celor cu succes pe Youtube, oare asta să fie rețeta succesului?):

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu