Închide

Ce vrei să cauți?

LG G3 sosește în România

lg g3
lg g3

Cel mai apreciat nou smartphone în acest moment, LG G3, sosește în magazinele românești, la un preț recomandat de 2699 de lei.
LG G3 va fi disponibil începând de vineri, 11 iulie, în magazinele operatorilor și de retail din București și online, iar în magazinele operatorilor și de retail din țară, din 15 iulie.

LG G3 a fost remarcat de experți din industrie pentru inovația privind display-ul, camera foto, design-ul și caracteristicile UX. LG G3 este dezvoltat pe baza conceptului „Simplu este noul smart”.

Am scris se impresie mi-a lăsat LG G3, aici. 

lg g3

Cele mai importante caracteristici ale noului LG G3:

  • Ecran de 5.5 inci Quad HD cu 538ppi și o rezoluție a ecranului de patru ori mai mare decât cea a unui ecran HD și aproape de două ori mai mare față de cea a unuia Full HD pentru imagini mai clare și o reproducere cât mai realistă a culorii.
  • Camera de 13MP OIS+ (Stabilizator Optic de Imagine Plus) cu un revoluționar Laser Auto Focus care poate face poze deosebit de clare, chiar și în condiții de întuneric.
  • Design-ul este metalic lucios pe partea din spate si nu lasă amprente după folosire, aspectul în ansamblu fiind deosebit.
  • Forma de arc se simte extrem de confortabil într-o singură mână și integrează design-ul inovativ cu butonul din spate.
  • Caracteristicile simple și intuitive UX, inclusiv Tastatura inteligentă (Smart Keyboard)care reduce erorile de scriere cu până la 75 la sută prin urmărirea și analizarea obiceiurilor privitoare la editare; Notificare Inteligentă (Smart Notice): Ca un asistent personal, notificarea inteligentă oferă sugestii și recomandări bazate pe comportamentul de utilizare a smartphone-ului, informații în timp real și notificări, chiar înainte ca utilizatorul să le ceară; Securitate Inteligentă (Smart Security), cuprinde o suită de caracteristici de securitate, inclusiv pe cele patentate LG, Knock CodeTM, Conținut Blocat (Content Lock) și Kill Switch.
  • Accesoriile premium, cum ar fi carcasa QuickCircle (care se achiziționează separat), oferă utilizatorilor posibilitatea de a avea acces ușor la șase funcții utilizate frecvent fără a deschide capacul, precum și o colecție de carcase Slim de protecție pentru a proteja G3 așa cum au gândit designerii acestuia de la bun început.

LG G3 va putea fi încărcat fără fir, cu ajutorul încărcătorului wireless Qi, precum și cu propriul încărcător wireless portabil LG (care va putea fi achiziționat separat). Cu noul încărcător wireless LG, utilizatorii își pot monitoriza și încărca telefonul în același timp, prin plasarea dispozitivului pe suportul de încărcare:

LG G3 este disponibil în 3 culori – negru, alb și auriu.

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Super tare telefonul! Are specificatii foarte foarte bune.

Adaugă comentariu