Închide

Ce vrei să cauți?

O bijuterie semnată Samsung: PSSD Samsung T1

samsung spssd t1
samsung spssd t1

Se întâmplă rar să mă fascineze un gadget precum cel pe care l-am văzut astăzi. Este acesta:

samsung ssd

Este un PSSD (Portable Solid State Drive) Samsung și va ajunge luna acesta în magazinele românești. L-am fotografiat așezat (scuze) pe un pachet de țigări, ca să vă dați seama cât este de mic (71 x 9,2 x 53,2mm).

samsung spssd t1

PSSD Samsung T1 este disponibil în variantele de 250 GB, 500 GB și 1 TB, acesta din urmă fiind primul SSD extern din lume cu această capacitate.

„Samsung este un nume reprezentativ pentru piața globală de memorii de stocare. Ne bucurăm să aducem și pe plan local unitatea de stocare de date externă, PSSD T1, care le oferă utilizatorilor noi experiențe în ceea ce privește stocarea, mobilitatea și securitatea informațiilor”, Sorin Manea, Head of Enterprise Business Division, Samsung Electronics România.

Performanță
Unitatea de stocare externă  PSSD Samsung T1 a fost dezvoltată cu tehnologia V-NAND de ultimă generație Samsung , care oferă viteze de citire și scriere de până la 450 MBpS, mai rapid decât orice altă unitate externă existentă pe piață, și cu 3 până la 7 ori mai rapid decât viteza de citire și scriere a unui hard disk extern.

Samsung PSSD T1 (2)

Tehnologie
Tehnologia TurboWrite a fost integrată în modelul PSSD pentru a le oferi utilizatorilor nu doar cele mai bune viteze de scriere și citire, ci și posibilitatea unui transfer mare de date și operații multi-task complexe.

Pentru cea mai bună siguranță a datelor, PSSD-ul folosește un algoritm AES pe 256 de biți pentru criptarea informațiilor, respectând astfel standardele de securitate internaționale. Modalitatea de criptare a datelor este simplă și foarte ușor de utilizat. În momentul primei utilizări a SSD-ului extern T1, respectiv la prima sa conectare la un computer, software-ul este instalat, iar utilizatorul are posibilitatea de a-și alege o parolă pentru blocarea acestuia.

Da, știu, „lasă asta, spune-ne prețul!”.
Între 700 și  2300 lei.

Articole populare Ultima luna

5 comentarii Adaugă comentariu

  1. #2 Comentariu nou

    Între timp, s-a mai perfecționat tehnologia. 🙂

  2. pai nu, la pretul asta eu il vreau in calculator nu afara

  3. #4 Comentariu nou

    Piticu, daca tii neapărat poti sa-l bagi si in computer 🙂

  4. #5 Comentariu nou

    si nu numai

Adaugă comentariu