Închide

Ce vrei să cauți?

Vrei să vii cu noi la Niedernsill? TFB#3

Va fi cea mai reușită tabară românească de fotografie. Fără îndoială!
tfb3 komandamentul de iarba foto union
Plecăm sâmbătă, 12 ianuarie, în zori, cu o caravană de mașini Opel. După o noapte petrecută la Hotel Continental Forum din Oradea, a doua zi spre seară vom ajunge în Alpii austrieci, la Niedernsill. Aici, vom fi oaspeții hotelului Kehlbachwirt și timp de șapte zile vom face fotografii și ne vom bucura de iarnă.
kbw_intro_1
Suntem deocamdată 13 bloggeri (Costin Cocioabă, Radu Bazavan, Adrian Ciubotaru, Victor Kapra, Andreea Burlacu, Cristian Dorombach, Miruna SfiaToma Nicolau, Alexandra Roșu, Cosmin TudoranAlissum, Cristian Șuțu, Radu Bădoiu). 
Mai așteptăm să ni se alăture încă trei. Nu știm deocamdată cine sunt cei trei, dar poti să fii unul dintre ei dacă participi la un concurs, deloc complicat.
Ce trebuie să faci: 

  • Convinge-ne printr-un post pe blogul tău că eşti suficient de talentat să realizezi prin cuvinte şi imagini o descriere a unui loc. A oricărui loc, fie că e vorba de o tarabă din piaţa Obor sau de o cabană din Alpi. Postarea trebuie să conţină la final următoarea precizare:
  • Text înscris în concursul Komandamentul de iarnă – Tabăra de Fotografie pentru Bloggeri, un eveniment organizat de Foto Union, cu sprijinul Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel, Anagrama.
  • Trimite linkul cu postarea pe vreau@fotounion.ro şi urmăreşte blogul Foto Union sau hashtag-ul #komandament pentru a afla dacă eşti unul dintre cei 3 câştigători ai un loc gratis în TFB3.
  • Termen limita: 5 ianuarie. Sugestie: nu lăsa pe ultimul moment Zâmbet
Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. da, o super initiativa…

Adaugă comentariu