Închide

Ce vrei să cauți?

Ofertele Telekom Romania. Internet, TV, voce

telekom romania 1
telekom romania 1

Pe scurt: de mâine, nu vom mai vorbi de Romtelecom și Cosmote. Cele două companii vor funcționa sub brandul Telekom România.

Brandul Telekom aparține operatorului german Deutsche Telekom, prezent în 50 de țări. Acesta este acționar, prin operatorul grec OTE, la Romtelecom și Cosmote și de aici această schimbare de brand.
Explic succint cum stă treaba cu apariția „Telekom Romania” pentru că mai sunt ceva români care nu au înțeles această schimbare.

telekom romania 1

Este plin Internetul de informații pe acestă temă (de exemplu, aici). Bulevardul Magheru este decorat ca de Crăciun cu lampioane magenta, pe mașinile de intervenție a apărut logo-ul „T”, ca și pe magazinele operatorului.

Foarte mulți sunt interesați cu ce oferte noi va veni Telekom Romania.

Mi-a atras atras atenția în primul rând serviciul de televiziune Telekom TV, care trece pe platformă web.

1. Astfel, canalele TV vor putea fi urmărite atât pe televizor, cât și pe tabletă și smartphone. De exemplu, dacă vedem un film pe televizor, putem să-l întrerupem și să continuăm vizionarea pe tabletă.  Pe cele trei ecrane vom găsi meniuri cvasi-identice.

2. Interfața Web TV va permite derularea meniului și a canalelor tip carusel, reminder din ghidul TV, Picture in Picture. Set top box-ului i se va putea atașa un hard disk extern pentru înregistrare de emisiuni.

3. Oferta de video on demand va cuprinde sute de filme pentru închiriat online, grupate pe genuri (48 de ore/ 2 euro pe film).

Televiziune cu adevărat interactivă

În ofertă se va găsi Eurosport 360 HD. Vom putea controla transmisiunile live, adică să ne alegem o cameră dintre cele care asigură transmisia Australian Open, US Open, Roland Garros, Tour de France, Bundesliga, 24 H Le Mans, competiții de iarnă etc.
De exemplu: la US Open sau Australian Open putem alege un meci de pe oricare dintre cele 6 terenuri și să trecem de la unul la altul după dorință.

Ofertele Internet-Telefonie- TV sunt integrate pe baza conceptului One Stop Shop

Le poți consulta în format pdf:

1. „De 4 ori nelimitat cu pachetul Ultra All Inclusive Fix Mobil; Pachetele Fix- Mobil la cele mai bune prețuri”:  Telekom Romania 1 și Telekom Romania 2

2.  „Vorbești nelimitat internațional”: Telekom Romania 3

3. „Abonamente de mobil pe alese, pentru toate nevoile de conectare”: Telekom Romania 4

4. „Ai televiziune pe toate canalele cu Telekom TV Web&Mobile în pachete cu 3 sau 2 servicii; Comunici nelimitat cu pachete de Internet și voce: Telekom Romania 5

Ofertele sunt mai complexe (le-am ales pe cele principale) și vor apărea curând pe site-ul telekom.ro.

Mîine de la ora 19.00, în București, Cluj și Iași vor avea loc spectacole interactive ”Aprindem Magenta” #FanMagenta. Intrarea este liberă.

Articole populare Ultima luna

8 comentarii Adaugă comentariu

 1. Fara exagerari…cel mai bun articol despre lansarea de astazi. Fix…si la obiect.

 2. #2 Comentariu nou

  Mai bine le faceai o poza ca de abia se inteleg majoritatea textelor…

 3. #3 Comentariu nou

  @ieu: Daca folosesti butonul +, le vezi cum trebuie, marite.

 4. #4 Comentariu nou

  Daca si astea sunt oferte pentru buzunarele romanului …Oricum multumim pentru „intel”.

 5. #5 Comentariu nou

  la constanta nu am fibra optica DOMNULE DIRECTOR GENERAL restul………

 6. La compania TELEKOM ROMANIA DOLCE,cerem programul tv DIGI24.

 7. #7 Comentariu nou

  internetul fuctioneaza defectos la noi in zona ,am avut viteza 4g,din cauza retelei afost scazut la2g,.nu cred ca este vina noastra atita timp cit noi achitam facturile lt timp.Pe lnga acest lucru operatori spun cind sunt apelati ca ce sa faca ei,daca rteaua asa fuctioneaza.Nu cred ca este vina noastra.Poate a_mgresit cind n-em abonat,sperante de inbunatatire nu se intrevad,trebuie sa cautam pe alt furnzor de servici.

 8. #8 Comentariu nou

  Internetul functioneaza defectos de la4g a coborit la 2g datorita retelei ,doresc sa gasesc o oferta avantajoasa ,telefonul fics nu il folosim aproape deloc deorece avem abonament la mobil.Deacea sunt nevoit sa caut alte variante mai avantajoase.Doresc o oferta cit mai avantajoasa,eu doresc acest lucru deoare ce am avut mereu abonament la Telekom,astept un raspuns.

Adaugă comentariu