wowapp cum poti sa castigi

Am petrecut recent câteva ore de conversație, într-o clădire de birouri din centrul Bucureștiului, cu un antreprenor fascinant ca viziune: Thomas C. Knobel, creatorul aplicației mobile WowApp, dezvoltată în România și care va fi lansată oficial săptămâna aceasta.

WowApp ar putea să anunțe un nou model economic, post-capitalist, în industria comunicațiilor, pentru că vine cu o viziune nouă: împarte veniturile cu utilizatorii.

Cine folosește WowApp poate câștiga bani pentru buzunarul propriu sau poate să-i doneze unei cauze sociale (găsești în aplicație o listă cu ONG-uri românești și străine către care poți dona din câștiguri).
Nu trebuie să vă așteptați că veți mai câștiga un salariu cu WowApp, însă pentru fundații donațiile venite de la o mie-două de utilizatori ai aplicației le poate asigura funcționarea.

Redefineste conceptul de sharing online.
Este, astfel, prima platforma online prin care poți suna, vorbi, câștiga, share-ui, dar și face bine.
Această aplicație de chat, calling si video-calling a fost dezvoltată de o echipă de peste 70 de programatori români, la București.
La trei săptămâni de la lansarea de test, WowApp este deja o senzație a Internetului, având creșteri interesante în Rusia, Brazilia și Statele Unite.

Cine este creatorul ei
Thomas C. Knobel este elvețian, are o bogată experiență în domeniul telecom și consideră Bucureștiul unul dintre cele mai sigure și generoase orașe din lume, atât pentru a locui, cât și pentru business.
De aceea, s-a mutat cu familia și își dezvoltă proiectele aici.

Ce este WowApp?
WowApp este o aplicație gratuită de comunicare, cu variante pentru smartphone și tablete (iOS, Android), dar care funcționează și pe computer (Windows sau Mac), în browser web. Poți face apeluri voce, video, trimite locația, fotografii, video sau contacte.

În modul privat de comunicare, mesajele sunt șterse imediat cum închizi acest mod sau după 30 de minute de inactivitate.

wowapp confidential

Comunicațiile între membrii WowApp sunt gratuite.
Pentru a suna din aplicație pe telefoanele fixe sau mobile din lumea întreagă, în afara aplicației, tarifele sunt absolut ok:

wowapp tarife

De ce WowApp este revoluționară
Pentru că 70% din câștigurile pe care WowApp le obține din vânzarea spațiului publicitar sau din apelurile plătite se întorc către utilizatori. Aceștia decid apoi ce vor face cu fondurile: le pot dona către ONG-uri sau le pot transfera în propriul cont bancar.

wowapp cum poti sa castigi

Cum poți intra în rețeaua WowApp?
E foarte simplu: intri pe pagina mea, aici, și dai click pe:

wowapp invitatie
După aceea, îți poți invita prietenii și pe cei din lista de contacte să se alăture comunității WawApp foarte simplu, prin email sau SMS.

Ce ar mai fi de spus
Thomas C. Knobel a investit peste cinci ani de muncă în visul său pentru a-l transpune în realitate prin această aplicație.

În visurile mele, WowApp schimbă modul în care trăim. Schimbă felul în care cumpărăm lucruri, modul în care sunt împărțite profiturile, în visurile mele se schimbă felul în care oamenii participă în acțiuni caritabile și felul în care folosim Internetul astăzi. – spune el.

Prin Wow app, Internetul poate fi folosit la potențialul său maxim. Pentru ceea ce e cu adevărat important: să facem bine. Și să ne reconectam unul cu altul.

Voi reveni.

8 Comments

 1. abp si k9 influenteaza wowapp? vorbesc de softuri care blocheaza adds…

 2. Care e sustinerea/motivatia – garantia legala a acestei contributii financiare!?

 3. N-am testat. Revin.

 4. N-am inteles intrebarea.
  Daca avem garantia ca WowApp ne dă ce promite?
  Sau daca e ilegal/legal să împartă o parte din venituri?

 5. Am instalat aplicatia de vreo 8 zile. Mi-a placut intentia(scopul) aplicatiei si campania de promovare din ultimele zile sau chiar saptamani.

  Un link de inregistrare: goo.gl/Ii51GJ

 6. aceeasi situatie a fost si cu Tsu .din cate stiu eu nu a facut mare lucru totusi ….cu ce e mai special Wow?

 7. Dacă mi-ar trimite și sms-ul ăla de verificare al contului… ar fi fain. Aștept de câteva zile.

 8. Platesc daca efectuez apeluri si apeluri video?

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close