aplicatie mobila ariston net

Din zece români, aproape șapte butonează smartphone-uri. Avem, de asemenea, printre cele mai bune rețele de telefonie mobilă din Europa.

Devine astfel posibil să îți gospodărești și locuința de pe smartphone, inclusiv în privința confortului.

O aplicație smart home de la Ariston

Ariston devine primul producător de centrale termice prezent în România care ne propune o aplicație mobilă proprie: îți poți regla temperatura din casă și pe cea a apei menajere de pe smartphone, oriunde te-ai afla, cu condiția să ai conexiune wi-fi.

ariston net aplicatie
Reglezi pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei programul de încălzire a casei în funcție de programul familiei.

Economiile la consumul de gaz pot ajunge, datorită aplicației, până la 25%.

Cum instalezi aplicația Ariston Net

Cumperi și primești kit-ul multi-zone Ariston Sensys Net sistem (compus din dispozitivul Sensys și din gateway) care îți permite controlul temperaturii în diferite zone din locuință.  Îl conectezi la Internet.

Instalezi aplicația Ariston Net pe smartphone/tabletă – găsești variante pentru iOS și Android.
Îți faci cont.

Mențiune importantă: aplicația și sistemul de control la distanță funcționează doar pe modelele noi de centrale Ariston, precum Genus Premium Evo sau Clas Premium Evo.

Ce avantaje îți aduce Ariston Net

Reglarea centralei de la distanță. Înainte de a ajunge acasă, reglezi de la birou/serviciu, prin aplicația mobilă, temperatura din casă și stabilești cât de caldă să fie apa pentru duș. Sau de pe canapea, fără să mai butonezi centrala.

Control multiplu. Setezi temperaturi diferite pentru diverse zone/camere ale locuinţei. Dacă administrezi mai multe apartamente, poți regla funcționarea centralei pentru fiecare în parte, de pe același smartphone.

Moduri de funcționare prestabilite. Aplicația Ariston NET oferă 4 moduri de funcţionare prestabilite – iarnă, oprire cu activarea funcţiei anti-îngheţ, vară și vacanţă. Centrala devine astfel inteligentă și „știe” ce are de făcut în funcție de modul pe care l-ai selectat.

Funcția auto. Permite reducerea semnificativă a consumului de energie prin optimizarea funcţionării centralei în funcție de temperatura exterioară și interioară.

ariston-net-activity_history__maintenance-ro ariston-weekly_scheduling_scenarios-ro-2

Programare zilnică și săptămânală. Nu are rost să lași centrala setată la aceeași temperatură pe parcursul zilei, pentru că risipești cantități importante de energie. Aplicația Ariston Net îți permite să stabilești temperatura optimă în locuințe pe intervalele orare stabilite (zi-noapte); de exemplu între orele 6-9 și 17-23 reglezi o temperatură potrivită pentru familia activă și în rest, alta, mai scăzută.

Service permanent și în timp real

Mesaje de atenționare. Dacă apare o problemă în funcționarea centralei, vei primi în timp real o notificare. Tot în timp real este trimisă o notificare și către centrul de service, cu o descriere a problemei. Pentru aceasta, trebuie să activezi serviciul de service la distanță.

ariston-netpush_notification_error_details-ro

În cel mai scurt timp posibil poate fi programată o vizită a tehnicianului pentru rezolvarea problemei.

De asemenea, aplicaţia memorează și îți reamintește când trebuie să faci revizia centralei.

Economisești bani și gospodărești mai bine energia

Gazele naturale și energia electrică nu se vor ieftini, din contră sunt posibile scumpiri. Devine important astfel să știi cât consumi și ce trebuie să faci pentru a reduce facturile.
Aplicația Ariston Net îți dă raportul – câtă energie consumi și prin multitudinea de setări îți poate reduce factura la energie cu până la 25%.

Nu am testat aplicația, informațiile le-am obținut de la specialiștii Ariston.
Însă o garanție că este bine pusă la punct este aceea că funcționează deja pe alte piețe europene.
Dacă vrei mai multe informații, click aici.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close