e-on craciun

E ușor! Alegi într-un minut-două către ce români va pleca un dar folositor de Crăciun.
Este deja o tradiție ca în prag de sărbători E.ON România să doneze energie către instituții sociale prin campania “Dăruiește Lumina Crăciunului”.
Anul acesta, E.ON  va oferi gratuit 200.000 de kWh – gaz și electricitate – în perioada 19-27 decembrie 2016, către un număr de 16 instituții publice – școli și licee, cămine, centre de bătrâni și spitale – desemnate ca beneficiare prin votul românilor.

Ce ai de făcut ca Moș Crăciun al energiei

Alegi o instituție din lista pe care o găsești pe pagina de Facebook “Dăruieste Lumina Crăciunului” (click). Dă-i un Like respectivei instituții. Fiecare Like acordat se va transforma automat în 10 kWh pe care instituția alesă îi va primi.
Kilowaţii respectivi vor fi scăzuți din factura de energie electrică sau gaze naturale.
Eu, de pildă, am ales Asociația „Salvați Copiii” Iași.
Zece kilowați pot părea puțini, dar asigură consumul unui bec de 100W timp de 10 ore sau încălzirea unui prânz pentru 50 de persoane.

e-on

Prima ediție a campaniei „Dăruieşte Lumina”, una dintre cele mai mari campanii de social media derulate de E.ON România, a avut loc în aprilie 2015, când au fost oferiți 100.000 kWh spre beneficiul unui număr de 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi case de bătrâni din 10 județe.

Campania a fost continuată în decembrie 2015, când au fost oferiți gratuit peste 200.000 kWh către 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude.

Începând cu anul 2005, E.ON România a susținut cu peste 9,3 milioane de euro numeroase proiecte de responsabilitate socială în comunitățile în care își desfășoară activitatea, numărul total al beneficiarilor acestor inițiative ridicându-se la aproximativ 260.000.

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close