Închide

Ce vrei să cauți?

Baterii de rezerva pentru telefoane si tablete

Aflat pe drum, am folosit iPhone-ul ca personal hospot pentru ultrabook.
Dupa trei ore, bateria telefonului se consumase. Fara o priza la indemana, nu aveam altceva de facut decat sa ma uit la un ecran negru.
Solutia pentru a incarca telefonul oriunde te-ai afla este totusi simpla si nu prea costisitoare.

Importatorul VHCI Business Development a adus in Romania o serie noua de baterii externe sub brandul propriu Colia Power pentru telefoane si tablete Apple, BlackBerry, sau pentru cele care ruleaza Android cum ar fi Samsung, HTC, LG etc.

colia_power. baterie externa telefon (800x532)

Colia Power.Stick – modelul cel mai mic si mai portabil. Carcasa de aluminiu in opt culori, la alegere. Exista doua variante de conectori ascunsi in capac: Apple si Micro-USB pentru BlackBerry si Android. Capacitatea e suficienta pentru a reincarca un smartphone o data si jumatate. Reincarcarea se face prin portul USB atasat.

Colia Power.QYG 5000 – are integrati ambii conectori, pentru Apple si Micro-USB,  discret, in carcasa. Capacitatea e suficienta pentru a incarca de 2-3 ori un telefon.

Colia Power Ideo 5500 – pentru telefoanele care folosesc portul Micro-USB.

Colia Power QYG 6000 – energia disponibila baterie este afisata cu leduri verzi sub carcasa translucida neagra. Prin adaptorul atasat se pot incarca orice dispozitiv care foloseste conectorul Micro-USB, USB standard sau Apple. Reincarcarea ei se face tot prin cablul conector integrat.

Colia Power Ideo 8000 – pentru tablete.

Pot fi cumparate de pe FunGadgets.ro.

Preturi: intre 148 lei si 279 lei in functie de capacitate, iar cele pentru tableta costa 365 lei.

Adaugă comentariu