Închide

Ce vrei să cauți?

braintv: nu se incarca

am trecut seara asta pe la lansarea braintv. am plecat dupa 45 de minute si n-am mai prins speech-ul lui initiatorului, emanuel gal, pe a carui carte de vizita sta scris „whizz kid”… in fine, singura chestie pe care am aflat-o e ca hosting-ul e asigurat de ines, compania care experimenteaza iptv si se pregateste de hd tv.

deja simt si eu ca sunt plictisitor, asa ca trec la subiect: braintv nu functioneaza pe IE, adica se incarca intro-ul dar filmuletele, ioc.

asta in vreme ce toate celelate „televiziuni” online merg fara probleme. din frame-urile de pe site-ul braintv pot ghici totusi ca e vorba tot despre un businesstv ( scuze, radu!), adica de ceva lipsit complet de imaginatie: o camera video inregistreaza un tip asezat la birou care debiteaza diverse chestii. montajul nici macar nu elimina balbele. absolut boring! gresesc? oare copiii astia nu s-au dat pe stuff.tv ,de pilda?

Articole populare Ultima luna

2 comentarii Adaugă comentariu

  1. Victor, Emi se ocupă mai puţin de partea tehnică şi mai mult de interviuri şi lucrurile glam.

    Am fost şi noi, geek-ii, prezenţi, dar probabil că stăteam prea într-un colţ sau eram prea necunoscuţi să putem fi luaţi la întrebări 🙂

    În altă ordine de idei, am testat pe IE 7 şi merge bine. Asta înainte de lansare. Investigăm şi reparăm.

  2. Victor, interviurile sunt doar un început. Pregătim intens emisiuni pe diferite teme care sa intărească ceea ce vrem să facem: televiziune pentru oameni inteligenți.

    Știm că va fi greu, pentru că oamenii inteligenți au așteptări mari, sunt critici, acizi și vor perfecțiune dar asta nu face decât să ne motiveze să mergem înainte.

Adaugă comentariu