Închide

Ce vrei să cauți?

Concurs: Un Fiat 500 pentru cei care cumpara si platesc online cu card Visa

De mult timp nu mai pierd vremea cu drumurile pana la caseriile de utilitati sau telefonie/Internet. Platesc totul online, cu cardul Visa Electron, de acasa, la orice ora doresc.
Pana si biletele de tren le cumpar online; cand vine controlorul ii arat doar codul incarcat pe telefonul mobil.
Mi se pare ca iti administrezi mai bine banii folosind platile online, pentru ca poti vedea in timp real cat ti-a mai ramas in cont si nu mai stai sa numeri hartiile din portofel.

payU si Visa

In aceasta luna fierbinte (1-31 august), toti cei care folosesc la cumparaturi online cardurile Visa participa la concursul „Dezgheata premiile”.
Mai precis, orice cumparatura facuta in magazinele online activare.ro, asigura.ro, autovit.ro, cosmote.ro, fashiondays.ro, fundeal.ro, myticket.ro, paravion.ro, pcgarage.ro, starshiners.ro si platita cu cardul Visa te inscrie automat in concurs.

Premiile acordate prin tragere la sorti, etapizat, sunt: 5 camere foto, 5 iPaduri, 5 laptopuri Sony si marele premiu, un Fiat 500.

Daca intrati pe site-ul concursului organizat de PayU si Visa (unde gasiti si regulamentul in extenso) veti vedea ca premiile se afla sub un strat gros de gheata. Aceasta se va topi cu timpul, iar premiile iesite de sub gheata vor intra pe rand in tragerea la sorti.
In concluzie, pentru a participa la concurs nu trebuie sa faceti nimic special: e de ajuns sa folositi un card Visa la cumparaturi facute in magazinele online enumerate mai sus si sunteti inscrisi.

Succes!

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Mult succes tuturor participantilor. Daca doriti sa promovam acest concurs pe siteul nostru va rugam contactati-ne. Toate cele bune, echipa eConcursuri.com

Adaugă comentariu