amicul wa-lee ( nu-l stiti? intrati aici www.go4it.ro si cautati editorialul) se ducea intr-o dimineata pe la 3 am spre casa. 

A intrat in discutie cu taxi-driver-ul si surpriza: omul cunostea aproape cusur istoria telefoniei mobile din romania. Era un fan infocat al comunicarii gsm.

 
“dom’le eu ziua sunt vatman si noaptea sofer de taxi. dom’le, si traficul asta ma innebuneste… am ajuns nebun dom’le… si ma calmeaza cand vorbesc la telefon… asa ca am doua abonamente… am si unul d’ala de 2000 de minute”.

 
wa-lee n-are de lucru si marturiseste ca are si el “d’ala de 2000 minute”.

 
“da , dom’le? da-mi si mie numarul dumitale sa vorbim!”

 
“ce sa vorbim, dom’le?!!!!”

 
” pai, dom’le, eu de cand am astea 2000 de minute, pentru ca nu prea am cu cine vorbi, sun cu diez31 la intamplare… si daca imi raspunde zic alo, mircea, ce faci mai baiatule… cand iesim la o bere? Sau alo, carmen, nu ne-am mai auzit de mult… tu ce mai faci?”

 
“si nu-ti inchid domnule?”

” nu toti dom’le, cu unii m-am si intalnit ca am si eu tehnica mea…nici nu-ti inchipui ce pofta au romanii sa vorbeasca la telefon….”

 
ps: wa-lee a scapat cu bine, nu i-a dat numarul acestui adevarat terorist gsm, dar asta nu inseamna ca e exclus sa primeasca intr-o zi un telefon cu numar ascuns si sa auda “alo, mircea, ce faci mai omule…..”

 
    

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close