Închide

Ce vrei să cauți?

bancile fac schimbari de sex

ghinionul lui: parintii si nasii i-au dat doua prenume, cristian-iulian. altfel, numele de familie e simplu, banal, format din patru litere. omul de care va povestesc se duce zilele trecute la foarte serioasa banca x  sa-si ridice cardul de debit in care i se varsa salariu. doamna de la ghiseu se uita la individ, apoi la buletin, din nou la individ, din nou la buletin, devine suspicioasa, pleaca sa se consulte cu sefa. revine, spune domnu’ nu-i problema puteti sa-l folositi si asa… si ii inmaneaza omului cardul… acesta se uita si nu-i vine sa creada: din iulian devenise iulia! incearca sa-l dea inapoi, dar functionara ii repeta ca nu-i problema

greseala de dactilo? exclus pentru ca toata corespondenta cu banca e trimisa pe numele de iulian …cel mai probabil „masina” de procesat carduri nu primeste decat un anumit numar de caractere… bine-bine, dar daca vine un client pe nume protopopescu constantin-silvestru? asta ce-o pati?

in romania nu-ti cere nimeni id-ul cand platesti cu cardul, dar daca o vanzatoare mai vigilenta observa ca un barbat se prezinta cu un card „de femeie”, cum ar fi sa cheme politia?  sau sa-l faca de ras reprosandu-i ca a furat cardul nevestei ca sa-si cumpere bere de la supermarket?

 

 

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. #1 Comentariu nou

    completati dvs. o cerere si se rezolva.

    ce a patit domnu de mai sus am patit si eu, defapt nu chiar asa, nimeni nu m-a transpus intr-un transexual sau in vreun bautor de bere pe cardul nevestei, in schimb, am fost pot sa spun tzepuit de posta romana. pe 8 mai am trimis o scrisoare recomandata spre bucuresti dintr-un catun uitat de lume numit baia-mare, la posta mi s-a spus ca asta-i cea mai sigura forma de a trimite o scrisoare ca sa fii sigur ca ajunge la destinatar, asta am facut, am platit 1,7 RON, am cumparat 2 vederi le-am pus intr-un plic si i-am dat „SEND”, povestea nu se opreste aici… plicul in mod normal cica ar face cam 3 zile pe drum, 🙂 sa i-o spui lui mutu am zis in sinea mea, hai ca va dau 5… azi au trecut deja 10 zile iar plicul…plicul nu mai e… n-a luat foc nici vreo masina a postei, n-a disparut nici vreo masina de valori a postei romane, a disparut doar plicul… azi m-am dus la oficiul postal de unde am expediat plicul ca sa aflu ca… domne stiti cam 10 zile dureaza pana ajunge plicul in bucuresti… zic, dar unde traim doamna? in africa? si pe jos ajungeam pana acum in bucuresti… de 10 zile… moment in care-mi intinde un pix alb si o foaie, completati dvs. o cerere si se rezolva, luam urma la plic si oricum o sa-l primiti inapoi, cam pe 23-24 daca nu cel tarziu 28 veti avea plicul restituit. deci concluzia, daca vrei sa faci plicuri pe post de bumerang, care sa se plimbe prin tzara iar apoi sa ajunga inapoi la tine, nu ezita sa trimiti o recomandata cu posta romana.
    diseara plec spre bucuresti, ma duc sa vad unde-i buba, o sa revin, si o sa va spun cat a durat defapt sa ajunga un plic pe ruta baia mare – bucuresti sau baia mare-bucuresti-baia mare

  2. Cardul trebuie schimbat. Mai ales daca vrea sa il foloseasca in strainatate. Unde mai esti intrebat ( la cumparaturi mari) sa arati un ID cu poza. Daca nu da match vanzatorul refuza plata.

  3. Hello peopled549a9

Adaugă comentariu