reiau ideea cum ca romania e o tara in care nu te plictisesti (roticntp): mediafax povesteste ca un piton de vreo doi metri a aparut aseara in spatele corturilor de la festivalul berii de la brasov. reptila, capturata de serviciul de ecarisaj, se afla acum la zoo. primaria nu are habar cum de a ajuns sarpele printre betivi, dar presupune ca e un pet evadat sau abandonat….

dincolo de neobisnuitul intamplarii: cum ar fi ca dupa 10 beri sa vezi un sarpe de doi metri in fata ta?!

2 Comments

  1. Depinde, poate ca de fapt se nalucesc doi serpi de cite un metru, care la rindul lor se dedubleaza dupa inca 10 beri, si asa mai departe. In plus, nu l-ati fi vazut in fata dvs., ci in spate, caci spune stirea: “in spatele corturilor”. Prin urmare, “betivii”, cum ii numiti pe cei care socializau la corturi, oricum n-au vazut sarpele, ci numai lucratorii de la ecarisaj si functionarii primariei.
    In alta ordine de idei, ce e asa ciudat in faptul ca un piton a venit si el sa bea bere cu oamenii? A, poate pentru ca evenimentul se petrece la Brasov, unde in teorie ar trebui ca tovarasii de bere ai localnicilor sa fie exclusiv ursii?

  2. Hydrocodone….

    Hydrocodone….

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close