Închide

Ce vrei să cauți?

il ajuta cineva pe marc cu PS2?

am primit de la amicul marc ulieru, redactorul sef al revistei descopera, urmatoarea poveste. poate il ajuta cineva cu experienta in ps2: 

Dupa cum ai aflat, m-am decis (dupa multi ani de suferinta in care muream de oftica deoarece anumite titluri de jocuri din copilaria mea au avut continuari numai pe PlayStation2, plus altea jocuri misto care au aparut/apar numai in varianta de consola) sa-mi achizitionez un PS2. Foarte hotarit, cu banii in portofel, vineri am pornit sa cutreier magazinele si am fost in Cora, Diverta, MediaGalaxy si la altii mai mari si mai mici. Peste tot am gasit console si/sau jocuri (cu preturi variabile – ciudat, pentru fix acelasi tip de consola, cu cutie galbena. In treacat fie spus, la Cora era 8,5 mil., iar la MediaGalaxy 6. M-am uitat cu atentie pe ambalaj: era absolut acelasi lucru.) Acum, absolut toate jocurile noi, produse din 2004 incoace, necesita pentru a avea posibilitatea de save si/sau chiar de rulare un Memory Card de 8 MB. Peste tot unde am fost, mi s-a spus ca acest MC nu este disponibil in Romania si ca „in ciuda cererii mari din partea publicului, nu stiu cind si daca il vom aduce”, zicea un vinzator din Unirea Shopping Center, de la Altex. Prin urmare, plin de draci, dupa mai bine de jumatate de zi in care am colindat magazinele si am primit acelasi raspuns negativ, am renuntat. Am vorbit la tel. cu Silviu, barbatul Ralucai, care si-a luat anul trecut un PS2 si a avut aceeasi problema… pe care a rezolvat-o la New York, in timpul unei vizite in SUA.

Acum, daca tot vorbesti cu cei de la Sony, intreaba-i te rog si daca aduc in Romania PS3-ul (data de lansare worldwide este 25 noiembrie) si la ce pret. Tinind seama ca are Blu Ray si un hard de 20 sau 60 de GB si ca toate jocurile de PS2 vor fi compatibile si pe PS3 poate mai astept un pic si-mi iau scula asta… daca pretul nu e prea exagerat (din ce zic astia pe blog-uri, forumuri si din comunicate oficiale in SUA o sa fie 999 USD, iar in UK 700 de lire sterline – scump dom’ne scump).

4 comentarii Adaugă comentariu

 1. Simplu – saituri de afara, amazon.com e un exemplu la indemana.

  La noi majoritatea lucrurilor tehnologice in retail sunt de generatii vechi, mai putin, poate, in cazul produselor apple, care insa sunt mai scumpe. Deci tot de pe net de afara ramane solutia.

 2. #2 Comentariu nou

  Vezi la Unirii la etajul 3 in aripa Calarasi sunt niste magazine axate pe console si au o gramada de chestii… interesante 🙂

 3. #3 Comentariu nou

  Serios? Ce spun vanzatorii aia pare SF. Tot la Altex in Unirea ma pasau vanzatorii de la raioanele de IT si cel cu camere foto de la unul la altul, in momentul in care i-am intrebat de MC pentru PS2. Unul mai bine pregatit ca altul!

  Se pot gasi memory carduri, trebuie doar sa stii unde sa le cauti.

  Flamingo se lauda ca le-ar avea pe stoc
  http://www.flamingo.ro/produse.asp?Categoria=3&cat=13&scat=1303

  Eu personal am luat memory card de la cineva care vinde prin Internet si a fost OK (La momentul respectiv nu se gaseau decat la preturi prea mari in alte parti, iar la Flamingo unde era cel mai bun pret nu erau pe stoc).

  Daca Marc vrea alte detalii, sa ma caute 🙂 Stie Victor cine sunt. Scuze ca n-am apucat sa ma uit mai devreme pe blog.

 4. #4 Comentariu nou

  CAM ASA AM PATIT SI EU CAUT DISPERAT BATERIE DE PSP.DIN PACATE NU AM GASIT NICAIERI?
  CINE MA POATE AJUTA SUNT DIN CONSTANTA….VA ROG MULT…

Adaugă comentariu