apropo de credite: a fost lansat portalul finzoom.ro specializat in oferte de creditare. l-am testat, pare ca totul e ok. o sa vedem in timp daca datele afisate concorda cu realitatea de la ghiseele bancare. ca greseala de imagine iti sare in ochi faptul ca la carduri si depozite nu gasesti nimic in afara de promisiunea “in curand”… de ce au mai pus categoriile astea daca n-au avut timp sa faca aplicatiile active…? da foarte-foarte prost iar toata munca lor e anulata in parte de aceste chestii incomplete…

5 Comments

 1. Apropo de finzoom:cred ca e cel mai bun portal de informatii financiare existent avand in vedere ca poate calcula DAE dinamic in mod realistic,are plan de rambursare pantru fiecare produs,si lista completa cu toate comisioanele si conditiile de creditare.Eu unu m-am saturat de stiri fara continut care nu-ti ajuta la nimic,vreau ceva concret si acest portal chiar spune multe in ceea ce priveste creditele.Cat despre rubricile nerealizate sunt convins ca vor aparea in curand.
  Am o rugaminte daca mai stiti si alte portaluri asemanatoare cu acelasi volum de informatii va rog sa le anuntati,sa avem cu ce compara,pana acum finzoom mi se pare cel mai bun.

 2. din pacate, nefiind specializat pe finante nu stiu alte portaluri. daca mai stie cineva, va rog!

 3. Salutare,

  O prietena mi-a trimis si mie site-ul asta si l-am incercat avand in vedere faptul ca ma gandesc de ceva vreme la un credit pd nevoi personale si mi s-a parut practic. Mi sa pare un castig de timp sa nu o mai iau la picior din banca in banca unde, oricum mai trebuie sa astept pana se va ocupa cineva de mine acolo si oricum nu apuc sa cunosc toate ofertele de pe piata. Pe site-ul asta le vad chiar pe toate si am si comparat cu siteurile bancilor pe Piraeus si Volksbank si erau ok. Si faptul ca au scadentar pe fiecare produs si calculeaza DAE e un lucru mare, sunt puncte de reper foarte bune in alegerea unui credit.
  Cat priveste existenta sectiunilor acelea pe depozite si carduri de credite anuntate ca se vor lansa in curand, nu ma deranjeaza deloc, eu am primit mesajul drept: “avem produsele astea, ne-am propus sa mai lansam si pe-stea…” nimic deranjant.

 4. cei de la finzoom au lansat de vreo saptamana si cardurile 😉

 5. pe finzoom s-au lansat de ieri si calculatoarele pentru depozite 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close