Închide

Ce vrei să cauți?

idei dupa intalnirea de la amsterdam

am ajuns, din pacate, destul de tarziu la intalnirea bloggerilor, de aseara, de la cafe amsterdam, si in cele 30 de minute abia am apucat sa stau de vorba cu cativa.

dimineata gasesc mesaje de la Carmen (Timsoft) si Ionut Oprea ( MP Interactiv). si scrie Ionut: „… data viitoare, daca avem niste puncte de discutie stabilite de la inceput, poate vom fi mai consistenti si vom vorbi in cate mai multi 🙂 Cred ca e important sa stabilim un scop general pentru intalnirile astea, altfel riscam sa devina o rutina si sa ne imputinam cu fiecare ocazie.”

perfect de acord. imi permit si eu cateva pareri despre viitorul acestor intalniri pe care va rog sa le amendati si comentati.

1. cred ca ar trebui sa institutionalizam cumva aceste intalniri si aceasta comunitate pe cale de formare. adica sa cream o organizatie, ceva. scopul? administrarea tuturor ideilor legate de dezvoltarea activitatii de blogging din romania; este de presupus ca blogosfera nu numai ca va castiga din ce in ce mai multa importanta sociala, in marketing etc, deci va fi o „voce” puternica, ci va capata si o latura lucrativa.

evident ca (si eu) prefer spontaneitatea si voluntarismul proprii lui Carmen Holotescu, Cristi Manafu, Radu Ionescu, Dragos Novac s.a. insa dupa cvasi-efervescenta care se manifesta acum in blogosfera, in timp entuziasmul se va diminua si fiecare isi va vedea mai ales de treburile lui

un club, sau cum ii vom zice, al bloggerilor ar putea sa coaguleze ideile si initiativele interesante care apar, ar putea sa le difuzeze mai eficient…

o alta ideea ar fi ca intitiatorii acestor intalniri sa desemneze un invitat care sa aiba o scurta prezentare la fiecare intalnire despre tendintele in blogosfera mondiala.. ar fi o buna incalzire inainte de discutiile generale..

Articole populare Ultima luna

Adaugă comentariu