Închide

Ce vrei să cauți?

cine si ce mai fura

cel.ro, un magazin online de electronice, care a dat fara rusine copy-paste la articole din go4it!, fara sa indice sursa, ba mai mult le si semneaza o pupaza… ce conteaza ca unii oameni au muncit sa le scrie…

daca sunt amatori de astfel de furtisaguri, nu e exclus sa dea tzepe si clientilor… pazea, asadar!

Articole populare Ultima luna

7 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1 Comentariu nou

  colosal in prostia lor este ca au pastrat toate virgulele, inclusiv referinta la pictorial:

  „Categoric, cel mai mare atu al acestui telefon este designul rafinat. O dovada? Dintre toate mobilele prezente – si au fost multe -, a fost singurul care a fermecat-o pe Cristina Rus in timpul shooting-ului pentru pictorial.”

 2. E ciudat, il stiu pe unul din asociati. Nu cred ca are habar ce se intampla la ei pe site.
  Oricum, nu ar fi primii care fac asa ceva.
  In afara de a-i arata cu degetul, nu prea ai pe ce sa irosesti resurse.
  Sper ca in timp aceste „bad habits” vor disparea pe Internetul romanesc. Utopie? Vom vedea dupa primele doua trei procese de acest gen.

 3. pai daca e asociat si nu stie ce se intampla la el in ograda inseamna ca e un mare bou

 4. Si eu i-am gasit ca fura articole de la noi, nu stiam de unde sunt restul !! 🙂

  http://www.blitztech.ro/net/celro-sau-cum-se-fura-pe-net/

 5. #5 Comentariu nou

  Ca si ceilalti patiti de mai sus ii sfatui pe cei care au intentia de a-si achizitiona vreun obiect de la http://www.cel.ro sa nu achite valoarea coletului pana nu verifica daca acesta contine toate produsele de pe factura.Eu mi-am comandat componente pt realizarea unui PC numai dintre cele afisate ca fiind pe stoc .:PLACA BAZA,PROCESOR ,HARDDISK,DVD-RW-DL,2GBRAM ,CARCASA MONITOR LCD DE19INCH .Vin 3 colete cu FANCURIER ,platesc frumos 1800ron la curier ,acesta pleaca .Imi chem 2 vecini sa le arat superconfiguratia mea,si cand desfac cele 3 colete sa fac infart :Lipseau CUTIA cu sursa ATX,care numai un orb putea sa nu o trimita ca are 40/50 cm,lipseau cei 2gb de ram din cutia cu componete si telecomanda de la LCD cu tunner incorporat, in val de 200ron, dar in schimb era in plus o tampenie de DVD ,probabil mi-au dat bonus pt teapa ca sa fiu cuminte.Dupa 8 zile de telefoane si pase de la o operatoare la alta,ca se stie ,ca se cunoaste ,ca nu a mai avut loc in masina cu colete,ca o sa vina ,am luat decizia sa merg la OPC si Politie.Daca mai apucati si pe mana angajatei Georgiana Constantinescu sunteti victima sigura luat ala misto. Deci feriti-va de CEL.RO !sau PLATITI COLETE GOALE!

 6. Acest sistem nu va fi sigur niciodata, indiferent de unde cumperi . Eu am cumparat 5 calculatoare complet asamblate si mi-au venit fara NICI O MEMORIE. Raspunsul a fost ca le-au furat firma de transport , si , atata timp cat am semnat de primire SA FIU SANATOS.
  Trebuie sa se faca livrari (mai scumpe e adevarat) la domiciliu , dar sa semnezi de primire abia dupa ce verifici ce contine coletul (impreuna cu curierul) – si daca nu-ti convine ceva – nu-l receptionezi si-l duce inapoi
  Asa ar fi corect.

Adaugă comentariu