colega doina anghel (politic zf) s-a dus la consulatul canadei din new york sa ceara viza pentru a-si vizita sora la montreal… destule suspiciuni cum ca ar avea de gand sa ramana pe acolo… in cursul lungului interviu, consulul a intrebat-o si daca s-a intalnit anul acesta cu un ziarist de la times, a zambit si i-a dat viza…nu inainte de a-i arata un rezultat returnat de google in care doina declara ca… nu are de gand sa plece definitiv din romania!

6 Comments

 1. Io ma mir cum am primit viza de UK. Pe cate liste ar trebui sa fiu…si inca din studentie 😀

 2. Unul din cele 10 lucruri la care trebuie sa te gandesti cand iti faci blog, dincolo de usability si ce nume de domeniu iti iei (citat dintr-un guru in materie, nu mai stiu numele):

  “Blogul tau va fi citit de viitorul tau angajator”

  asta suna ca replica din filmele americane- whatevery you say may and will be used against you in a court of law

 3. Da, interesant. Stiu ca la fel se intimpla cu SUA. Daca esti unul dintre cei care au aplicat la Loteria Vizelor mai demult, si nu ai cistigat, daca mai ceri vreodata viza de SUA esti respins din start, pentru ca se considera ca vrei sa ramii acolo.
  Victor, te astept si pe blogul meu pentru chestiuni la fel de serioase, nu doar pentru injuraturi de adolescenti, cum gasesti chiar pe citeva bloguri din blogroll-ul tau.
  Toate cele bune.

 4. Si uite de ce Mihai nu mai este subaltern 🙂

 5. Victor,
  Apropo de ce discutam despre internet:
  http://www.morti.ro/

 6. Dan, cam sinistru morti.ro; dar, in sfarsit, banuiesc ca are publicul sau si in final se poate dovedi o afacere ok

  Alex, Musatoiu e baiat destept…

  Cristi, multzam, ai dreptate… dar totusi, tocmai asta e farmecul blogurilor: ca lumea poate sa injure, sa faca misto, sa scrie fiecare ce-i trece prin cap… vorbim

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close