Închide

Ce vrei să cauți?

jurnalisti confuzi

ieri si azi, fortat de niste subiecte la care lucrez, am scos nasul din hala ZF si m-am intalnit cu trei manageri din IT&C. Un lait-motiv aparut in discutii au fost exasperarea lor in fata confuziilor in interpretarea intamplarilor din aceasta industrie de care dau dovada tot mai des unii jurnalisti specializati.

n-oi fi eu ala infailibilul,dar nu inteleg cum pot unii sa scrie prostii intr-o veselie cand exista Internetul pentru informare si cand nu rade nimeni de tine daca pui intrebari suplimentare.

solutia pe care le-am sugerat-o „victimelor” a fost sa reactioneze de fiecare data cand citesc tampenii, pentru ca de regula materialele de presa care contin erori intra automat in baza de date, de unde sunt luate cu copy-paste ca background in urmatoarele articole. Deci erorile se realimenteaza…

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. Sunt curios cum decurge procesul asta. Daca totusi se intampla sa apara erori, refaceti articolele? Versiunile corectate sunt pt toata lumea, sau si pt mine care caut in arhiva online zf.ro ?

  2. *pt ziaristi numai sau si pt mine

    (ca tot vorbeam de erori si corectii :D)

  3. Gabi, nu ma refeream neaparat la zf, Doamne Fereste! ( desi asa cum spuneam, evident ca nici noi nu suntem infailibili).

    In caz de eroare nu ne ferim sa dam erata, iar aceasta este incarcata automat in baza de date si apare in rezultatele cautarii, ulterior

Adaugă comentariu