de sambata, 27 ianuarie, sunt locuitor oficial al Second Life. am invatat sa ma deplasez zburand, sa ma scufund adanc in mare, fara teama ca ma voi ineca, am discutat cu o multime de locuitori, am primit  gratuit o masa si un pat pentru viitoarea mea casa, m-am abonat la ziarele virtuale. Imi voi cumpara pamant si probabil ca imi voi deschide un cazino… Second Life are peste 3 milioane de locuitori care au cheltuit pe cumparaturi si servicii peste 1 milion de dolari (cat se poate de adevarati) in ultimele 24 de ore.

3 Comments

  1. welcome to the second world, Victor, or should I say, to the Grid?. totusi, prefer senzatiile reale, senzoriale. iar cu zborul nu le-am avut niciodata :D. nush ce-i cu nebunia asta pe second life in ultima vreme, pentru ca universul asta virtual nu este nou, are ceva ani vechime.

  2. asa e Cristi, sunt oameni care si-au dezvoltat adevarate cartiere in SL pentru ca lucreaza in virtual inca din 2004… te intrebi ce-i cu nebunia asta?

    simplu: o afacere buna

  3. Great! Dupa ce am jucat Sims si alte chestii asemanatoare, chiar ma intrebam ce sa mai fac…thx for the tip!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close