Închide

cum era sa ma imbogatesc

un sofer de taxi mi-a propus sa ma imbogatesc: el urma sa ma introduca intr-un joc piramidal si sa ma umplu de bani. jocul se numeste „delfin international”  iar suma pentru intrare e de 2300 euro. intalnirile de spalare a creierului au loc la hotel confort de la otopeni, imi mai povesteste individul, iar tinuta e obligatorie: la costum.

de curiozitate am dat o cautare pe google.ro. primele afisari ( inclusiv pentru „delphin”) sunt din presa, din ultimii doi ani, despre succesele autoritatilor in a anihila acest joc.

nu avea rost sa caut mai mult: faptul ca jocul continua e o dovada ca firele duc sus de tot. iar in privinta fraierilor nu exista nici un fel de ingrijorare: colcaie cu zecile de mii printre noi.

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. am inteles..vrei sa te imprumuti, faci cheta 🙂

 2. #2 Comentariu nou

  🙂 trebuia sa te combini. Poate gaseai o modalitate sa escorchezi escrocul. Nevoia de a face dreptate … :-))

 3. alex, orice ajutor cat de mic e binevenit 🙂
  dan, pai daca aveam eu talentul sa escrochez escroci, crezi ca mai veneam eu in fiecare zi la munca?!

 4. E o metoda prin care multi au facut bani, pe spinarea fraierilor. Asta e, Romania e Romania.
  La furtusaguri suntem campioni

 5. right…in romania se fura cel mai mult, in romania sunt cei mai multi fraieri, in romania e cea mai mare mizerie, noi exportam sida si alte boli…
  am pierdut ceva ?

 6. @alexander Sida si alte boli le-am importat cu succes.
  In rest da, printre tarile civilizate, printre care ne place sa credem ca ne numaram, stam printre ultimii cam la toate capitolele. Ca nu ma compar cu tari africane totusi, noi ne comparam cu Europa, si atunci, da „in romania se fura cel mai mult, in romania sunt cei mai multi fraieri, in romania e cea mai mare mizerie”

Adaugă comentariu