Închide

Ce vrei să cauți?

Laser tag

in caz ca seful propune inca un plictisitor si bahic building team la munte, e cazul sa-i spuneti ca poate incerca ceva nou. de exemplu Laser tag, un joc destinat initial antrenamentului armatei americane si care intre timp a devenit o moda in lume.

din martie vom putea testa Laser tag si in Romania. Initiatorii promit:

 

„Laser tag-ul este un joc de echipa care simuleaza lupta cu arme intr-un decor post apocaliptic. Noutatea absoluta consta in efectul vizual produs de luminile laser care lovesc vestele co-echipierilor. Jocurile se desfasoara in atmosfera difuza creata de black light, laseri si fum, in asteptare printre peretii labirintului sau sus, pe rampe, in plin atac.

Lumina laser este receptata de vesta iar software-ul central emite rapoarte atat individuale cat si pe echipa. Astfel, fiecare jucator isi poate urmari evolutia in joc sau specialistii de teambuilding pot urmari strategia aplicata pe echipe si pot crea tactici noi pentru a urmari stilul si atitudinea in joc a fiecaruia dintre membrii echipei. Sistemul de joc este wireless si se poate juca outdoor in orice locatie aleasa de specialisti.

  

4 comentarii Adaugă comentariu

  1. Laser-tagul e un joc de copii. Nu au nici un fel de adrenalina, nimic. Nu se compara cu paintball-ul real. acolo cand iti iei o bila o simti, stii de ce te feresti si pentru ce lupti. Au venit unii si la noi cu oferte de a folosi in evenimentele organizate de noi arme laser-tag dar dupa o analiza scurta i-am refuzat.

  2. andreic, cred ca ai dreptate… de fapt organizatorii mentioneaza ca laser tag-ul este potrivit si pentru persoanele mai „slabe”…

  3. #3 Comentariu nou

    Avantajul laser tag-ului este ca poti sa mergi cu prietena sa te impusti si dupa aia sa nu stea o saptamana plangand ca are vanatai.

  4. #4 Comentariu nou

    fun fun fun…mi-a placut chestia cu prietena :D!
    Si i totally agree…am mers si am jucat si pot sa certific…e mega beton! Si ca sa raspund la post-ul de mai sus, crede-ma cand intri in arena cu muzica si fum si tot tacamul e mai mult mai norepinefrinic decat paintball-ul, plus ca nu iesi din joc ca te loveste prima bila norocoasa!

Adaugă comentariu