romanica asa cum ie ia, via mediafax:

Judecătoare româncă sancţionată pentru vrăjitorie
 
Judecătoarea Elena Simionescu a fost acuzată anul trecut de vrăjitorie şi că ar fi creat o atmosferă tensionată la Judecătoria Vatra Dornei.

Simionescu ar fi făcut ritualuri cu apă, noroi şi alte lichide, sare şi piper, pe birourile colegilor judecători.

„Cazul a ridicat întrebări asupra sistemului juridic dintr-una din cele mai noi ţări intrate în Uniunea Europeană”, precizează publicaţia londoneză.

Judecători, procurori şi personal din judecătorie au formulat o plângere împotriva judecătoarei Simionescu susţinând că aceasta ar fi încercat să-i vrăjească. Elena Simionescu a negat acuzaţiile spunând anchetatorilor că „practicile” sale erau în corcondanţă cu religia creştină.

„Am dat cu apă sfinţită în fiecare zi pe birourile colegilor conform ritualurilor creştineşti”, a spus Simionescu, citată de „The Telegraph”.

Însă, inspectorii Consiliului Superior al Magistraturi(CSM) au concluzionat că judecătoarea Simionescu a folosit metode neortodoxe faţă de colegii săi şi a menţinut o stare constantă de tensiune în judecătorie prin practicile sale vrăjitoreşti.

CSM a retrogradat-o pe judecătoare din funcţia de preşedinte al judecătoriei şi a sancţionat-o disciplinar prin reducerea cu 15 la sută din salariu pentru trei luni, după ce au descoperit că aceasta ar fi „pierdut” un document important.

Un avocat din Vatra Dornei a declarat că judecătoarea avea multe dispute cu personalul judecătoriei care erau convinşi că făcea vrăji,

CSM nu a comentat decizia de sancţionare a judecătoarei şi nici aceasta nu a putut fi contactată de ziarul britanic.

1 Comment

  1. Nu am de spus decat urmatorul lucru: HAHAHAHA!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close