UPC urmeaza sa anunte chestii interesante despre noua sa oferta  de Internet (or fi finalizat oare absorbtia Astral?) luni, la ora 12.00. locul de desfasurare a conferintei de presa: fiecare jurnalist va ramane in redactia lui, acasa sau la cafenea daca da peste un wi-fi bun. intrebarile vor fi tastate intr-o fereastra si nu vor fi vazute decat de catre oficialii UPC. dati-va bine inca de pe acum pe langa administratorul de retea de la redactie 🙂 si verificati-va castile. e momentul sa cereti si un upgrade de monitor,in caz ca va chinuiti cu un crt:)

9 Comments

 1. Acum a inceput toata lumea sa tina conferintele online, dupa ce a aflat ca reduc costurile. Poate ar fi bine sa faca un studiu sa vada daca rezultatele raman la fel de bune, ca in cazul unei conferinte normale.

  Partea buna pentru jurnalisti este ca acum pot asista si la conferintele care se suprapun orar 🙂

 2. super idee cu studiul! oricum comensurarea feed back-ului este facuta de agentiile de pr sau de pr intern dar este interesant sa vedem dupa un anumit timp daca cp online sunt eficiente sau nu…

  mai mult: contactul face to face nu poate fi inlocuit de nimic!

 3. asta i-am spus si lui santimbreanu: contactul face to face conteaza !! nu m-a ascultat 🙂

 4. Da, si cum ziceam si aici, ar fi interesant sa gasim pe http://www.comunicatedepresa.ro o agenda a zilei cu conferintele de presa online.
  Ar fi ca holul Rompresului de pe vremuri cand toti veneau sa se zgaiasca la agenda zilei respective.

 5. alex: ce bine ca nu te-a ascultat santimbreanu; asa lumea merge inainte 🙂

  doru: deocamdata sunt atat de putine incat nu ai ce sa treci intr-un sumar

 6. pai da…ca nu sunt protestant, ci ortodox retrograd 🙂

 7. Domnilor, prima conferinta de presa online nu a avut ca scop reducerea costurilor (indiferent de tndintele din industria aviatica.

  A fost pur si simplu un concept integrat. Conferinta a avut ca tema serviciile online British Airways si beneficiile oferite pasagerilor. Acestia nu mai sunt astfel nevoiti sa bata Bucurestiul in lung si il lat pentru a face o rezervare sau o plata. Acelasi sentiment l-au putut experimenta si jurnalistii prezenti la conferinta online. In ceea ce priveste costurile va asigur ca acestea exista si in cazul conferintelor online si nu sunt de neluat in seama.

  Noi am dorit sa facem ceva inovator si am reusit. Contactul FACE to FACE ramane bineinteles o componenta mult prea importanta pentru activitatile din PR si tocmai din acest motiv ne vom revedea cu placere la urmatorul eveniment.

 8. Poate sa imi spuna cineva cum a decurs aceast eveniment UPC? Si pe noi ne-a tentat partea de video insa din pacate aceasta poate genera incompatibilitati cu sistemele jurnalistilor. Chiar sunt curios…

 9. sunt curios cat a cotizat Dan S., la fondul de rulment, pentru postul respectiv 😀

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close