cu dedicatie pentru aceia care se extaziaza de cat de departe au ajuns bulgarii, tragand concluzii in urma unei vizite la varna, unde reusesc sa economiseasca cate sute de lei vechi si se simt extraordinar de inteligenti:

O bombă a explodat, joi, într-unul dintre cele mai mari supermarketuri din oraşul bulgăresc Plovdiv, conform Mediafax

3 Comments

  1. Nu cred ca sunt nici mai departe, nici mai aproape ca altadata 🙂 Nici nu sunt mai inteligenti pentru ca ii pacalesc pe turisti…
    Senzatia mea e ca la bulgari, pe linga faptul ca se fura, se mai face si ceva treaba, si una peste alta da senzatia ca e mai bine decat la noi, unde e clar ca doar se fura.

  2. La ei a mai sarit si un mafiot in aer cu tot cu liftul in care se afla si persoanele din el.
    La noi inca nu sunt rivalitati prea mari sau mai e destul de furat pentru toata lumea?

  3. Eva, in comparatie cu bulgaria, romania a reusit un un lucru bun: acela ca a tinut sub control mafia care isi face de cap in bulgaria (gurile rele spun ca ar fi amestecata si cea rusa). aka, noi nu avem restaurante, magazine aruncate in aer, nu avem businessmen impuscati in cap etc, evenimente frecvente la vecini.

    la noi, cel mult ceva incendieri de masini, ceea ce e in limite “normale”. un merit indiscutabil al serviciilor secrete autohtone.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close