pare de domeniul absurdului, dar e real: FBI da o tura prin cazinourile din SL, ca raspuns la suspiciunile de spalare de bani. sunt sute de cazinouri in SL, iar cele mai mari declara ca au un profit de doar 1500 USD pe luna (sa-i spuna lui mutu’). actiunea FBI vine dupa arestarea mai multor proprietari de cazionouri online inregistrate in paradisuri fiscale.

asta e stirea, acum experienta personala: sa fiu scuzat pentru remember (nu am intentia sa ma dau mare). prima oara am jucat la cazino anul trecut, in Monte Carlo (sa traiasca un anumit producator de computere care m-a invitat acolo) si am castigat 160 de euro, cu pretul a doua nopti nedormite, aplicand, din instinct, o regula simpla: odata ce un slot machine ma lasa sa castig, ma mutam la altul. anul acesta, am repetat figura la Las Vegas: am pierdut 33 de dolari. din  prostia mea, pentru ca n-am aplicat regula de a te retrage de la slotul care ti-a dat castig. Cristi, in schimb, a plecat acasa cu vreo 20 USD (daca imi aduc bine aminte) castigati chiar in aeroport, la masinile situate in terminalul de la plecari.

joc si in SL, just for fun, si de obicei castig de la 20 de centi la 3 dolari pe saptamana (am martor:) ), dupa urmatoarea reteta: identific cazinourile noi, intru, joc, in 80% din cazuri castig. daca ma incapatanez sa mai joc in acelasi cazino, pierd. banuiesc ca softul recunoaste noii veniti si ii lasa sa castige pentru a-i cuceri si a le lua banii. am observat ca multe cazinouri mari dispar dupa o vreme. intr-unul, golden rush se numea, intalneam mereu un tip care tipa cum ca slot machines ii furasera 18.000 de lindeni ( circa 180 de RON) 

vorba cuiva: in software nu exista hazard.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close