UPDATE: aka 

in primul rand: Dumnezeu sa o ierte. sa nu uitam ca sufletul ei este printre noi timp de 40 de zile.si sa ne aducem aminte de dictonul romanilor ( cu “a”, stramosii nostri, I mean): Despre morti numai de bine!

am stat si am citit, cat am putut pe telefonul mobil, comentariile de pe bloguri, presa etc. nimeni n-a pierdut prilejul sa castige ceva audienta si/sau sa-si expuna intelepciunea si frustrarile.

maine voi scrie mai mult. acum doar doua intrebari pentru onoratul public bocitor:

1. daca simti ca esti competent si ai nimerit intr-un loc de munca in care tiranii de sefi te exploateaza, de ce nu te cari? pentru competente intotdeauna se gaseste un loc de munca. si, mai ales, daca te plangi ca esti exploatat, macar spune unde lucrezi ( o groaza de indivizi s-au identificat cu cazul RS dar nu au vut curajul sa spuna ce si cum). altfel, nu esti decat un bocitor(oare) care isi da cu parerea, dar in linii mari iti este destul de bine in mediocritatea proprie…

2. ai deplans indiferenta colegilor fata de suferintele RS si lipsa lor de reactie fata de cazul ei (cat era in viata), caz de altfel clinic din pdv medical.. te asteptai la altceva? plus ca, in noaptea asta, probabil ca mor destui oameni din lipsa de bani de medicamente … etc etc. ai facut vreodata ceva pentru aceste cazuri “banale”? e mai semnificativ cazul RS doar pentru ca lucra la o companie importanta?

ne reauzim…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close