Închide

Ce vrei să cauți?

suspendarea lui Basescu, moartea lui Gusa

efect prin ricoseu al suspendarii lui Basescu: Cozmin Gusa a murit politic.

omul a fost alergat in Piata Universitatii. Chestia asta a mai patit-o si Adrian Paunescu in decembrie 1989 care, in plus, a mai fost si scuipat de multime ( apropo, mai stiti ceva de marele bard sugator?!)

l-am cunoscut pe Gusa pe vremea guvernarii Nastase. era lider al tineretului pesedist si a avut ideea sa invite jurnalistii la o discutie despre A treia cale. Desi tot ce vine din partea socialista imi face greata, am acceptat, mai ales ca pe vremea aia eram sef la politic la ZF. Si mergem noi la Predeal, si discutam despre cat de minunata este a treia cale si dupa ce discutam noi politichie, ni se face foame… si dl Gusa ne invita la Cabana Trei Brazi unde am stat pana dimineata cu Andra, Blondy si niste cantareti de muzica populara pe care nu i-am retinut.

exact ca la Tovarasul Nicolae Ceausescu: am fost intampinati cu tuica fiarta, paine calda si feliute de slaninuta. Cheful era in toi, Cozmin se simtea stapan, au mai sosit niste lautari de la Poiana Brasov si apoi a sosit…Viorel Hrebenciuc.

S-a asezat la o masa, cu figura domniei sale de broscoi gata sa ingurgiteze orice insecta care se da mare… si Cozmin s-a facut mic… nu l-am mai remarcat ani buni pana in momentul in care sustinea cum ca ar trebui sa jucam Cartea Rusa in polica externa, in definitiv o idee nu tocmai proasta daca ai diplomati destepti…

sa ne intoarcem: cand l-am vazut pe Cozmin tranchilizat de sosirea lui Hrebe, am inteles ca nu are viitor politic.

astazi a fost confirmarea: cum sa candidezi la presedintie daca fugi de popor 🙂 ?

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. Nu ai pus bine intrebarea. Forma corecta este: cum sa candidezi la presedentie daca poporul te alearga pe strazi? 😉

Adaugă comentariu