RTC bate campii cu gratie: cica ar putea sa vanda, in Romania, UN MILION de laptopuri cu manivela pe an.

daca stau sa ma gandesc, e posibil, dar cu o singura conditie: RTC sa isi deschida filiale in Somalia, Etiopia si asa mai departe.

mi-am notat: pe 10 mai 2008 le voi telefona pentru un interviu pe tema ” RTC a vandut un milion de computere”.

11 Comments

 1. ai rabdare putin pana scriu al mine pe blog despre ce s-a intamplat acolo..de unde am iesit de nervi in fata progandei nerusinate pe care a facut-o presedintele comisiei de TIC din camera deputatilor..

 2. si mai trebuia sa-l vezi pe birzoi cat de entuziast era 🙂 cred ca o sa se ofera voluntar la pro ca sau la cabinetul lui pambuccian ca sa convinga lumea sa cumpere computerul de viitor (citez pe el guru de ITC rumeno)….cea mai gretoasa si nerusinata conferinta la care am participat …

 3. … precizare: n-am fost acolo ca sa aud cu urechile mele, dar am incredere in Musatoiu pentru ca il stiu, am lucrat cu el…

  Vali, ai cuvantul

 4. pai mihai nu a fost acolo 😀 …ca doar nu si-a facut vreo operatie estetica 🙂

 5. ..el a dat drumul la articol, I mean

 6. people,
  stiti si voi ca stirea e stire, comentariile sunt comentarii; eu garantez pentru continutul stirii dailybusiness, chiar daca nu mi-am facut operatie estetica alex, si n-am fost prezent in persoana la eveniment.

  de-aici mai departe ramane de vazut ce succes va avea acest proiect.

  daca vreti o parere personala – nu confundati interesul end-consumerilor pentru un astfel de produs (care, cel putin in Romania si cel putin in primii 1-2 ani, va fi scazut) cu potentialul din sectorul corporate, unde intr-un call-center, intr-o banca sau in multinationalele din audit (ca tot e la moda subiectul) angajatul n-are nevoie de procesor compatibil cu Need 4 Speed. sau el ar avea nevoie dar nu vrea angajatorul sa-i dea. RTC a mai spus (sa vedem daca va si reusi) ca vrea sa vanda si in afara tarii.

  o alta parere personala, ca orice “gadget” succesul lui va depinde covarsitor de felul in care este marketat (scuzati barbarismul), ca sa nu mai zic de design. Iar design-ul cel putin este slabut, in cazul computerului RTC.

 7. Musatoiule, pe bune, crezi ca “intr-o banca sau in multinationalele din audit (ca tot e la moda subiectul)”, cum zici tu, managerii ar accepta computere ieftine si experimentale?
  aka, acolo unde proceseaza date despre afaceri de sute de milioane de euro? 🙂 🙂

  reseteaza-te! ca forma de pedeapsa nu mai intru 2 zile pe dailybusiness.ro ! 🙂 🙂 🙂

 8. Am pus si un comentariu pe blogul DailyBusiness, avand in vedere ca toata discutia imi aminteste de intrebarea existentiala de cand eram mici: il bate Chuck Norris pe Bruce Lee?

 9. he he, iar mi se injumatateste traficul daca nu mai intri pe dailybusiness! 🙂
  evident ca nu la manageri ma refeream, ci la marea masa a angajatilor. acolo unde o economie de 200 euro per PC, inmultit cu cateva sute de PC-uri, s-ar putea sa se cam simta. dar, cum spuneam, mai e mult pana departe. weekend placut!

 10. musatoiule tot aia e: incearca tu sa introduci un computer aiurea in reteaua informatica a unei banci sau companii de audit 🙂 ; nu ma prea pricep la infrastructura dar e la mintea cocosului smotocit de tren ca ca o astfel de actiune e exclusa…

 11. Victor are dreptate. o banca, o companie multinationala, chiar si un call-center nu isi permite sa lucreze cu computere facute pe genunchi care nu sunt bune decat pentru instant messaging, email si Internet (in cazul in care sunt bune si pentru asaceva). si oricum, economia nu e mare. un “calculator” rtc este 150 fara windows si vreo 350 cu, dupa cum apune alex. In plus, daca mai pui si licenta de office, ca sa utilizezi un word, excel sau altecva, deja ai dus pretul destul de sus ca sa nu mai merite economia de 100 de euro pana la un sistem decent. un business sau un director financiar, oricum de econom ar fi, nu face astfel de rabaturi. sau nu deocamdata. nu intr-un an:)

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close