Închide

Ce vrei să cauți?

de ce o sa votez

intamplator, in casa mea, televizorul s-a trezit la viata in zilele astea. se discuta multa politica in tocsouri.  si televizorul imi afiseaza figuri. fara sa fie musai grasi, li se scurge grasimea prin pori. semn de lacomie, de doujde mici inghititi la o masa, plus un vin bun de protocol, la o discutie despre strategie. uita-te la ei zece minute si o sa simti nevoia sa dai cu carpa pe ecranul televizorului.

unii si-au lasat barbi. cu barbi sau fara, ochii lor sunt murdari. se uita la camera in timp ce spun minciuni sau jmekerii. si au ochi de curva. vorba manelei, perversi: “ nu-i asa ca ma credeti?!”

unii turuie. biete slugi. altii, multimilionari in euro, n-au inteles nimic din noul lor statut: apar in studiou alaturi de o biata stafie stalinista care se vaita ca si-a cumparat masina in lizing, “ ca n-am avut bani”. si se mai vaita ca abia si-a cumparat si apartamentul de langa televiziune, uitand sa spuna ca a reusit sa aiba o casa ( pe care a construit-o altcineva, dat afara abuziv) in urma unei legi strambe pe care el a dat-o. biata pasare parazita. un cuc. imi vine sa-l impaiez ca pe lenin, pentru ca e incredibil ca egzista!

si ungurii cei civilizati, si liberalii cei culti, si peremistii cei temperamentali, si pesedistii cei cu doua capete (clujean plus bucurestean), si conservatorii cei cu multe luntri. si unul care se baga singur in seama doar pentru ca e prieten cu un caghebist. De ce s-au unit toti acestia impotriva unui singur om?

e un razboi: toti, impotriva unuia singur.

de ce?

d’aia o sa votez cu el, desi nu mi-e deosebit de simpatic si desi i-am numarat si eu bubele din cap…

o sa votez pentru ca este indecent  ca atatia oameni destepti, eleganti, cinstiti, patrioti, care mor de grija noastra, sa se coalizeze impotriva unii “betiv care miroase a transpiratie”.

ce va fi dupa 19 mai:  cei care au facut spume la gura, fiind impotriva, vor fi trimisi de adevaratii Stapani sa se impace cu cel hulit. pana la urma, este o chestiune de bani.

d’aia telejurnalele care incep cu “o femeia a ars de vie, dupa ce fusese violata pe fondul consumului de droguri” mi se par mai cinstite. in fond, descriu o realitate, si nu un joc de societate, pe bani, intre oamenii care fac bani. multi!

 

 

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. cu optiunea de vot am inteles…dar cu barba ce-ai avut ? 🙂

Adaugă comentariu