… periodic, cate o persoana dintre cele cu care ma intalnesc ma priveste preocupata si ma intreaba cum mai stau cu „secondlaif”. adica, in traducere, ” mai esti nebun sau te-ai facut bine?”.

le explic cu rabdare cum ca nu poti sa aprobi articole sau sa scrii despre universurile virtuale daca nu ai minima experienta.

ca sa linistesc corporate affair-ii sau  PR-ii unor companii cu cifre de multe sute de milioane de euro care imi pun astfel de intrebari, inainte de a-mi susoti off the record: nu-mi petrec tot timpul in SL, trec si cate zece zile fara sa intru in SL. dar, in schimb incep sa inteleg spre ce se indreapta omenirea.

spre ce?

pai, iata ce spune gartner: pana in 2011, 80% dintre cei care intra frecvent pe internet si 80% dintre companiile top 500 fortune vor desfasura activitati in SL sau in alte lumi virtuale concurente.

deci nu dau dovada de insanitate, ci de curiozitate si de protocronism 🙂

 

2 Comments

 1. Salut Clement,

  Ti-am vizitat orasul si mi-a placut ce ai facut pe acolo. da, stiu, ar fi trebuit sa am datele de contact la vedere. scuze

  adresa de mail: victorkapra@gmail.com
  ym: victorkapra

  vorbim…

 2. Bun gasit,

  As avea nevoie de o adresa de email la care sa putem discuta in legatura cu SL.

  Numele meu este Clement Nicolaescu iar adresa de email clement @ bizcoders.com

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close