… am fost in seara asta la gala „tanarul jurnalist al anului 2006” organizata de freedom house, ca sa dau premiul la categoria tehnologie/it, castigat de mihai musatoiu, fost zf, fost business magazin, parior pe online acum la dailybusiness.ro.

festivitatea a inceput cu un moment de „incalzire”: ceva filme vechi din arhiva tvr, printre care si unul cu ion iliescu tanar (sa fi avut vreo 26-27 de ani), cu carliont pe frunte, inregistrare pe care n-am vazut-o niciodata. vorbea despre responsabilitatea tinerilor comunisti. ce m-a frapat e ca omul acesta (ca sa-i zic asa) nu si-a schimbat discursul deloc in ultimii 50 de ani. folosea si in tinerete, cand trimitea oameni in puscarie, si  foloseste si acum aceleasi sintagme cretine: responsabilitate etc etc . pana la urma nu e decat un maimutoi care a trait toata viata lui din bla-bla-uri.

la sectiunea bloguri a castigat jeg. bravo pentru vodafone pentru ca a avut curajul sa sponsorizeze sectiunea ( 5000 ron) care i-a oripilat pe destui dinozauri corporatisti! 

5 Comments

  1. adica vrei sa spui ca presedintele ales, reales, rereales se scalda in aceleasi ape?

  2. hmm, de unde fac si eu rostde filmuletul ala? as fi tare curios sa-l vad pe tovarasul Ilici tanar 🙂

  3. … pai asta e problema. ca filmuletul asta e tinut la secret. a fost scos din arhiva de cel care a prezentat galele si care lucreaza in tvr… oricum mi-a parut si mie rau ca n-am avut ceva de filmat sa-l inregistrez… documentul e absolut fantastic!

  4. si chiar nu a filmat nimeni pe acolo? ar fi pacat de ratat asa un film – document

  5. erau niste baieti cu camerele, dar nu am idee cine sunt

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close