Închide

Ce vrei să cauți?

outsourcing: corector de morti

… lucreaza numai noaptea, atunci cand japonia se trezeste. e un artist in meseria lui: prelucreaza poze digitale conform dorintei clientului.

el, artistul, locuieste la bucuresti, patronul e in japonia. respectivul stapan cu ochi oblici are un atelier de poze pentru monumente funerare. vine clientul japonez cu poza lui bunicu’ care tocmai a murit la 97 sau 103 ani. poza e din vremea cand tataia lupta prin china in anii ’40. si defunctul trebuie sa arate pe piatra funerara corect: cu costum modern si cravata, cu buze rosii si cat se poate de clar. romanul nostru recompune contracronometru poza primita online din atelierul din japonia : clientului i s-a promis ca lucrarea e gata in maximum 20 de minute… 18 minute, send…ok, urmatorul.

artistul nostru a renuntat dupa o vreme la business si s-a reangajat in romania: ajunsese un zombi lucrand noapte de noapte atatea mutre moarte de japonezi.

ps: povestea e absolut reala. aranjez oricui un interviu cu artistul, pentru 40 de beri ( am de dat saptamana viitoare 20 de beri pentru concursul anterior, iar zilele astea mai organizez unul 🙂

ps ps: la decernarea premiului in beri asista si vali birzoi. alex, vii si tu? cer eu cutite ascutite de la bucatarie … 🙂

Articole populare Ultima luna

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. doar daca vine si guru TIC ca vreau sa fac niste poze: Semizeul peroreaza (cu un coltz de factura iesindu-i din tricoul D&G, mulat) iar bravul Birzoi noteaza in graba si transmitand la gazeta :))
    …la o masa de nefumatori, fireste 😉

Adaugă comentariu