Închide

Ce vrei să cauți?

cine e zoso asta?

guest star astazi: mister bogdan pencea, redactor business magazin, cel care a produs un articol despre bloguri citibil in editia care apare miercuri. deci sa-i dam cuvantul lui bogdan:

„Domnul primar, care este la sectorul 1, si-a lansat recent blog si spune pentru Business Magazin ca absolvent de Politehnica fiind, „calculatorul nu are niciun secret pentru mine”. Mai spune ca si inainte de a-si inaugura propriul jurnal online citea cele mai importante bloguri romanesti si pe cele ale prietenilor. Cum Zoso este categorisit de Alexa drept cel mai mare in grad, intrebarea a fost complet justificata. Iar raspunsul – de 10k+ la trafic. „Nu stiu cine e Zoso asta („asta”, la feminin, n.n.)”.
Acum, sper ca domnul Chiliman sa nu dea trackback sa vada ca scriu negativ de dumnealui si sa puna la suflet. Poate prietenii bloggeri ai primarului vor fi instigati  la hackuit site-ul Business Magazin :). 
 

Articole populare Ultima luna

6 comentarii Adaugă comentariu

 1. Penibil. Zoso si acest articol de lick-him-up.

 2. vasilica, nu te mai repezi ca broasca in beton ca iti spargi capul ala mare… asteapta si tu pana miercuri, citeste materiul lui pencea si o sa vezi ca nu-i nimic „lick”… e doar o referire si atat…

 3. poti foarte bine sa fii blogger, chiar dependent de citit bloguri, si sa nu stii cine e zoso.

 4. #4 Comentariu nou

  @ vasilica
  Te asigur ca nu asta e ideea. Nu sunt unul dintre cei care magulesc la el pentru trafic si nici nu sunt de acord cu tot ce spune. De exemplu ideea lui ca niciun articol in presa despre bloguri nu ar fi bun fara a-i mentiona numele. Dupa mai multe articole proaste despre bloguri, asta e primul in care il citez. Pentru ca si-a justificat corect un punct de vedere si pentru ca este din cealalta tabara

  @ Gabi Nistoran
  parca blogurile erau despre comunitati. despre comunitati de comunitati. si oricat de selectiv ai fi in lectura online, mi-e greu sa cred ca cineva interesat de bloguri nu va da undeva macar peste o referire la Zoso. Apoi, blogurile mai sunt si publicistica si ca sa fac o comparatie din punct de vedere al dimensiunii audientei, e ca si cum ai spune ca un cititor de Psihologia Azi nu a auzit in viata lui de Libertatea. Oricat de mult ai iesi din target, nu cred ca nu ai citit peste umar macar un titlu negru ingrosat.
  Dar pentru ca rolul presei e sa informeze, pana una-alta, Gabi Nistoran fa cunostinta cu http://www.Zoso.ro

 5. #5 Comentariu nou

  zoso e un „must know” al blogurilor 🙂

 6. Si pana la urma cine e z ala?

Adaugă comentariu