stiti povestea. dupa ce facu Clement trebusoara asta, veni la el un prieten filolog atins de cecitate si ii aduse un audiobook cu poezii de ale lui Ioan recitate de actrita Nicoleta Ruba. Asa ca de atunci in Poetry Corner trecatorii, la orice ora din zi si din noapte si de unde ar fi ei, pot asculta ceva versuri.

comentariul acestui filmulet, care prezinta Poetry Corner, este un fragment din coloana sonora care se aude acolo.

PS: Ioan Es. Pop este caracterizat de Romania Literara ( editia de saptamana trecuta) drept “cel mai important poet roman de dupa ‘ 89”.

si pentru echidistanta, saptamana viitoare voi publica pe blog punctul de vedere al unui interesant om din it&c-ul autohton care face praf, argumentat, second life 🙂  

8 Comments

 1. asteptam cu nerabdare pdv despre SL 🙂

 2. Hmm.. stii cumva vreo sursa (gratis, evident 😀 ) de AudioBooks?
  PLS? 😀

 3. vasile cel negru: nu vei astepta prea mult, 2-3 zile 🙂

  roshk: nu, nu cunosc, eu am cateva cd-uri de la humanitas… dar cred ca gasesti pe internet

 4. Si mie imi palce foarte mult Ioan Es.Pop. Am intrat in SL sa gasesc Poetry Corner si nu am reusit. Imi scrii, te rog, un mail sa-mi explici cum fac? Mersi.

 5. tot cu treaba de sunt asa rare posturile?

 6. andressa: e simplu, intra in sl, da un search cu “new city”si vei ajunge in orasul lui clement.zboara peste spatiile de inchiriat, vei descoperi ceva galerii de arta si undeva intr-un colt vei da peste Poetry… daca nu reusesti (e posibil, pentru ca sunt multe bug-uri in sl), trimite un raton si o sa-i dau un biletel cu instructiuni mai amanuntite:)

  dan s.: cu treaba, dupa cum vei vedea in urmatorul post 🙂 🙂 🙂

 7. Sau, intra aici http://slurl.com/secondlife/New%20City/21/19/23 si da click pe teleport now. Se va deschide Second Life-ul, apesi pe conect si linkul te va duce in New City fix in Coltul Poetului. Acolo (daca il vizitezi pentru prima oara) asteapta intre 1 si 30 de secunde sa se incarce.

 8. Da. Asteptam cu nerabdare punctul de vedere despre SL.
  Eu deja fac vocalize pt. a comenta 🙂

  Sper totusi sa NU fie un punct de vedere in care iti ridici singur mingea la fileu pt. ca apoi sa “dai un tun” 🙂 (ma refer la autorul viitorului text). Ceva gen: “SL nu este bun pt. afaceri. De ce? Pt. ca Apparel si-a deschis magazin in SL si nu a vandut nimic.”
  In primul rand Apparel nu s-a deschis un magazin asa cum trebuie iar in al doilea rand nimeni nu a zis ca punctul forte al SL este deschiderea de magazine in SL 🙂

  Dar sa asteptam rabdatori argumentele 🙂

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close