… cea mai mare multime de romani pe care am vazut-o vreodata (stadionul arhiplin). cel mai tare concert pe care l-am vazut vreodata: scena care a culisat vreo cateva zeci de metri prin multimea de pe gazon pana in mijlocul terenului. flacari, artificii. mick jagger vorbind romaneste cu un nostim accent. piese de rezistenta dar si cele de pe ultimul album, a bigger bang.

trupa in forma de zile mari. celebrilor muzicieni le stau bine anii pe care ii poarta cu dezinvoltura! exceptionala muzica!

poze n-am, dar pana dimineata veti gasi cateva probabil foarte bune pe blogul lui sece, care a incalcat legea si a intrat la concert cu aparatul lui foto sovietic 🙂

..si era sa uit: multumim vodafone. asteptam replica orange, ca n-or fi francezii mai chitrosi 🙂

3 Comments

  1. da’ organizarea?? nu ne-au lasat sa intram cu apa, dar cozi de km la corturile alea, si putin in fatza noastra s-a terminat apa, nu mai aveau decat cola!! nu am voie sa beau cola, sunt insarcinata! dar nevoie disperata de apa aveam.
    jenant, foarte foarte jenant.

  2. Organizarea a mers perfect pana in clipa in care ne am dat seama ca pentru a ne hidrata dureaza cam 2 ore.
    A fost interesant, dragut si vechi. Dar sa lasam toate cele rele si sa speram ca Orange vine cu U2.

  3. Camelia: si eu am stat 90 de minute la coada pentru niste nenorocite de beri. dar pe de alta parte: iti dai seama ce frumos va fi peste vreo 12 ani, cand copilul tau va asculta accidental rolling si tu ii vei spune: ” Dar tu ai auzit muzica asta acum multi ani, cand erai mic(a) cat un pumn de-al meu!”

    Unuzero: Gandesti bine si corect!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close