ca si voi, primesc pe mail-ul de serviciu o groaza de mesaje nesolicitate, majoritatea anuntand tot felul de tampenii, de la invitatii la inaugurarea unui put de apa in moldova (e absolut real) si pana la conferinte de presa fara miza la care nici macar ziaristii piscotari nu se duc.
astazi am primit o invitatie la o lansare de carte, semnata de un oarecare domn ioan puscasu, cu titlul “promitator” de “triunghiul de aur al democratiei”. ma uit ce editura a scos-o, vad ca e aldo press, specializata in titluri de consum gen “misterul camerei galbene” si alte asemenea capodopere. Intreb colegii de la politic daca au auzit in viata lor de politologul cu pricina, ei ridica din umeri. citesc pe internet o prezentare a nemaipomenitei carti si ma dumiresc ca autorul cu pricina e specialist in truisme. ma uit la expeditorul spamului, vad ca are adresa de yahoo si ii dau un replay cu textul ” as aprecia daca nu mi-ai mai trimite spamuri”… 

ei bine respectiva piarista sau ce-o fi dansa imi raspunde cu un mail furios in care citesc stupefiat: “oamenii va scriu cand considera ca au o informatie importanta, de asta v-ati facut jurnalist.” mail-ul e semnat alina ovesea, fara functie, fara nimic!

nu e primul caz de agresivitate venita pe mail, prin spam, de la diversi pr. imi amintesc ca acum vreo doua luni, unul dintre spameri m-a cautat la telefon si m-a amenintat ca “te reclam la patronul dumitale” doar pentru ca i-am spus ca nu ma intereseaza comunicatele lui.

ma gandesc ca ar fi poate util sa lansam un blog alimentat pe baza de voluntariat si in care sa cream o baza de date cu numele, e-mailurile, telefoanele, institutiile pe care le reprezinta samd ale acestor insi care isi inchipuie ca fiecare bashinuta pe care o trag e de interes public.

PS: in evenimentul cu pricina e implicat si grupul pentru dialog social. ciudat, parea o institutie respectabila!

2 Comments

  1. Bine ca n-o cheama Alina Ove(r)sea(s).
    Argumentul ei il voi adauga la lista scurta de motive pentru care vin la job.

  2. Victor,

    Pana una alta le poti trimite prezentarea ta de la PR Forum ( http://www.prforum.ro/Sesiunea_3/Sesiunea_3_Sala_C(seminar_PR&Online)/Victor-Kapra.ppt ).

    Poate inteleg ceva ):-

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close