Închide

Ce vrei să cauți?

ce oras frumos!

 

18.10/statia de metrou piata romana (foto). oamenii par foarte calmi, dar de fapt se calca in picioare. am asteptat 10 min ca sa trec cu cartela de turnicheti. alte 10 min am asteptat trenul. care a venit full. am coborat la piata unirii dupa 30 min de la intrarea in statie, cu hainele ravasite, extragandu-ma cu greu din multimea de oameni presati si contorsionati. metrorex cica repara ceva. ce oras frumos!

ora 20.20/bulevardul corneliu coposu. doi japonezi se strecoara inspaimantati pe langa ziduri. in mijlocul troatuarului doi maidanezi mari se harjonesc cu un maidanez mai mic. japonezii au citit probabil ca, cu ceva timp in urma, un conational a murit in capitala romaniei muscat de un caine. ce oras frumos!

ora 20.30. bulevardul corneliu coposu. incerc sa traversez. un mercedes sport condus de un smecher in costum negru si camasa alba trece pe rosul lui si pe verdele meu. opreste brusc pentru ca era sa calce pe altcineva. eu ii fac semn „are you nuts?”. el imi face semn pe romaneste ” muje!”. ce oras frumos!

radetu’ lui rabla cica a inceput sa dea caldura de cateva zile. in casa la mine e frig. la fel si in casele altor colegi care locuiesc in titan. tampitii de ziaristi care scriu pe social inghit galusca cum ca 90% dintre locuinte sunt incalzite deja de rabla. cacat. ce oras frumos!

la mine in cartier se inlocuiesc o multime de borduri…

Articole populare Ultima luna

3 comentarii Adaugă comentariu

  1. eh… traim in romania si asta ne ocupa tot timpul, nu? 😉

  2. Apropo de ziaristii pe social……..Eu sint extrem de obsedat de starea Bucurestiului, etc…..practic sufar ptr. cum arata si ce stie el sa faca, in comparatie cu orasele Europei.
    Asa…….prin urmare, in fiecare noapte, pina sa plec la somn, rasfoiesc pe net ziarele de a doua zi, ducindu-ma din prima la „Bucuresti”…..Bai frate, poate n-o fi bine ca-mi critic colegii, dar, exact cum ai zis tu, galuste mai mari decit inghit ziaristii sociali nu inghite nimeni. Cred ca iau un comunicat dat de Primarie/primarii si aia e stirea. Sint exemple in care stiu exact care e situatia (merg doar cu RATB/metrou, „admir” din plin santierele destrucuturate ale orasului, etc, deci iau contact foarte direct), iar ceea ce citesc nu ma amuza, ci ma ingrozeste, ca inca sint oameni care publica cu copy/paste un comunicat al primariilor, etc.
    E normal sa avem si orasul asta, daca si presa „de Bucuresti” e modesta…..

  3. Bine spus, trist adevar.
    Daca-ti zic ‘Zambeste, la anul va fi mai rau’ ce parere ai? Mai merita locuit in Bucuresti? Sau ne mutam incet incet spre munte:)?

Adaugă comentariu