in urmatoarele saptamani, google ar putea sa prezinte oficial conceptul telefonului mobil ((software, aplicatii si servicii) care ar urma sa fie lansat la mijlocul anului viitor, scrie wsj.
lansarea google phone va provoca un cutremur pe piata comunicatiilor mobile, spun cei mai multi analisti. ambitia google este ca noul telefon sa ne permita accesarea pe noul terminal a tuturor serviciilor pe care le consumam acum pe computer.
wsj mai scrie ca in ultimele luni google a discutat cu mai multi producatori de telefoane, pentru productia google phone, printre care LG si HTC.

 

2 Comments

  1. si iPhone si GooglePhone ? 🙂

  2. […] peste un miliard de oameni folosesc telefonul mobil, iar numarul acestora creste. google nu avea cum sa scape o asemenea afacere, asa ca luni s-ar putea sa anunte suita de aplicatii software android destinata telefonului mobil. nu este clar inca ce va face android, dar google vrea sa aiba un cuvant de spus in aparitia unui adevarat computer mobil sub forma de telefon, care sa depaseasca limitarile impuse de durata scazuta de utilizare a bateriilor. android este numee unei companii specializate in soft pentru mobile, cumparata de google in 2005. comentatorii spun insa sa nu ne asteptam sa vedem prea curand pe piata mult-discutatul gphone, despre care google nu rosteste inca niciun cuvant. sursa […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close