… sa ne intalnim aici. cred ca este prima aplicatie romaneasca altoita pe google maps. sau, in fine, prima facuta publica. sa o testam, sa-l aplaudam pe initiator in caz ca functioneaza, sau daca e bullshit, sa-i spunem ca niste oameni civilizati “mai incearca, promiti!”.

episodul 2 din telenovela remes&cioarba nu s-a mai transmis. n-am mai dat rectificare pentru ca nu pot sa sustrag chiar atat de multa informatie de pe mediafax 🙂 pustii imberbi striga “cenzura”. prostii (cu accent pe ultima silaba)! efectul a fost obtinut: mai marii care au facut si au dres cu euroii viseaza urat noaptea: daca m-au filmat si pe mine si ma vede soacra maine seara in prime time cum beau apa plata si iau spaga. magistral!

– altii se ocupa de lucruri mai serioase. s-ar putea sa fie mai fericiti 🙂

2 Comments

  1. Nu cred ca e prima aplicatie romaneasca “altoita pe google maps”. Sunt deja o serie de site-uri de imobiliare care plaseaza ofertele pe o astfel de harta.

  2. Cosmin: … sa le enumeram. sa dam link-uri. sa le testam. sa le facem reclama pana cand nu se obraznicesc blogurile cu tarifele…si sa le facem praf daca nu functioneaza!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close