Închide

Ce vrei să cauți?

tiganii romani, campionii absoluti ai infractiunilor comise in italia

… nu e afirmatia mea, ci a cotidianului gandul: 37% dintre furturile din italia si 15% dintre asasinate sunt comise ” in special de asa-zisii romani” (a se citi tigani), conform ministrului cioroianu.

este prima reactie a autoritatilor romane. fara nicio legatura cu declaratia lui cioroianu- ca doar n-am dat in damblaua paranoiei :), eu vorbeam de asta acum doua zile.

hai, sariti, stiti voi care, ca tiganii care ne fac de ras in europa sunt discriminati! si amendati-l si pe alex pentru ca n-a platit piersica furata si n-a strans cojile dupa creatura aia obraznica!

1 comentariu Adaugă comentariu

  1. remember?”Ministerul Afacerilor Externe a fost informat de autorităţile italiene cu privire la intrarea în vigoare, începând cu 28 august 2007, a unei măsuri[…] care prevede pedeapsa cu închisoare de până la trei luni pentru cei identificaţi la semafoare spălând parbrizele autoturismelor.Exista persoane, între care cetăţeni români, care, în unele cazuri, au agresat fizic sau verbal conducătorii auto din oraş, în special femei şi bătrâni, solicitând sume de bani mai mari decât cele oferite uzual pentru astfel de servicii…

    Deşi măsura a fost primită cu unele rezerve de către reprezentanţii unor partide politice, primarii din Verona, Milano, Bologna şi Roma au manifestat disponibilitatea adoptării acestei măsuri şi în oraşele pe care le reprezintă.

    Ministerul Afacerilor Externe – 08.09.2007
    QED
    deci se poate…iar persoanele la care se refera sunt majoritatea (a se citi 99.99%) rrrromi…
    Ma repet, solutia etse foarte simpla: legi si aplicarea lor, lasand „timiditatea” sau „falsa modestie” la o parte…

Adaugă comentariu