… acum cativa ani am cunoscut una dintre cele mai talentate doamne ale pr-ului romanesc: loredana (lori) visa. inteligenta, cu simtul masurii si cu talent cu carul in promovarea brand-urilor. intr-o zi mi-a spus ca pleaca cu sotul in canada. avea un simt al libertatii si al experimentului de admirat. vreme destula nu am mai stiut nimic despre dansa.
1. zilele trecute am primit o invitatie pe linkedin semnata lori visa. cin’ sa fie, cin’ sa fie?! aha, loredana. bucuros de reauzire!
2. azi dimineata am vazut ca un blog, cu un nume foarte bine ales si care nu bate campii, s-a lincuit la mine. cin’sa fie, cin’sa fie?!
3. in seara asta, misterul s-a lamurit.
bucuros sa ne reauzim, lori! welcome, webservator.ro.
doar un ocean ne desparte! 🙂

4 Comments

  1. Un ocean doar pentru unii. 🙂

  2. vivi: bucuros sa te aud…atfel, cursa delta bucuresti-new york functioneaza ok si nici nu stii cand iti suna cineva la usa sa te invite la o br. apropo, in ianuarie esti in ny? 🙂 🙂 🙂

  3. webservator este blogul lui Alex, un pasionat de tehnologie care s-a specializat in marketing internet :).
    Eu, tot “in love” cu PR-ul si peste ocean …
    Daca am fi fost “face to face” probabil ca m-ai fi zavut rosind cand am citit postul tau:) Multumesc si da-mi de veste daca ajungi la NY.

  4. Victor: sunt. 🙂
    Imi stii adresa de email, ca o tot las in comentarii. Da-mi un semn si iesim la o bere.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Close